Muutokset / Korjaukset / muut


 • Ylläpitäjä

  Ominaisuuksia

  • Aurinkomaan salaisia ominaisuuksista on tehty enemmän salaisia (salaisten ominaiksuuksista keskustelu, globaalissassa, discordissa ym on EDELLEEN ankarasti kielettyä ja saattaa johtaa ongelmii eli pidetään 😷, jokaisen pelaajalla tulee itse selvittää miten ne asiat toimivat, älä pilaa muiden iloa kertomalla salaisia ominaisuuksia muille (Huomatkaa kuitenkin: aurinkomaan wikissä olevat asiat eivät salaisia vaan niistä saa kertoa ja pitääkin). 
  • Tämän lisäksi mustakaartin työntekijät ottavat mielellään *hellään* huomaansa tälläisiä henkilöitä pitkäaikaiseen hotelleihinsa joissa on jopa puulämmityskin varattu loppua kohden, asioita on myös muudettu ja niiden käyttäjät saattavat kiinni jäädessään kokea karmivan kohtolan kiinniottajien toimesta (kyseessä ei ole komento vaan ominaisuus joka on korjattu). Valtiaalta on myös turhaa kysellä lisätietoja näistä asioista(tai no hih voittehan te kyselle mutta suosittelen katsomaan seuraavia kuvia 👿👿 ja miettimään asiaa uudestaan)
  • Salaista ominaisuutta on parenneltu ja muutettu lisää ja testailtu. Näistä ominaisuuksista on hyvin vaikeaa kertoa kun en halua paljastaa sitä kuitenkaa.

  Lisäyksiä

  • Lisätty veripullo, jotta voidaan perustaa veripankki ja kaikkea muuta kivaa (esineelle useampiakin tarkoituksia)

  Resurssipaketti muutoksia

  • Aurinkomaan resurssipakettiin on lisätty 13 kpl erilaisia ääniä joita käytetään eräässä jutussa.

 • Ylläpitäjä

  Haluatko lähetää pelinsisällä uhkauskirjeita, tuntemattoman rakkauskirjeitä tai muuden vaan kirjoittaa tuntemattona kirjan? tämä on nyt kaikki on mahdollista eräällä tavalla jota EN aijo kertoa.

  • Kirjoista voi nyt poistaa nimen eräällä tavalla
  • Nimen poistoa myös hieman selkeytetty.
  • Jos tästä samasta tulee vielä virheitä privaattiviesti discordissa minulle niin fixaan.

 • Ylläpitäjä

  Muutoksia

  • Irtolaisilta lähti nyt oikeus käyttää mem siirrintä menkööt jalan, esto on asennuttu koska mem siirtemet saattaisivat likaantua liian likaisista käyttäjistä kuten irtolaiset tästä syystä jokaiseen mem siirtimeen on asennettu uusi EI-irtolaisille hätäkatkaisin. Kuten kaikki varmastikin tietävät niin mem-siirtimessä on hyvin herkät kuparikäämit ja nämä käämit eivät saa likaantua!

 • Ylläpitäjä

  MEGA ärsyttävän bugin korjaus:

  Bugi on siis tämä kun laittaa kuuman rautapalan alasimen päälle se näkyy väärässä kohtaan kuten tässä itse olen ilmoittanut tämän bugin joskus noin 5 vuotta sitten ja kummastellut sitä miksi se on väärässä kohtaan. Itse olen tutkiskellut koodia ja muuta mistä se voisi johtua nyt ja nyt 12kk myöhemmin ja tänään tämä bugin vihtoinkin korjattu. Jotta korjaus näkyy jokaisen tulee päivittää aurinkomaan resurssipaketti.

  Kuvissa vielä bugi ja korjattu versio: • Ylläpitäjä

  Korjaus: Aurinkomaan webbisivut, foorumit, resurssipakettien haku ja palvelimet toimiva taas normaalisti.

  Webbisivut käyttävät https://osoite eli suojattua ja salattua yhteyttä joka on pelipalvelin käytössä riittävän hyvä. Syy miksi nämä oli hajonnut johtu siitä kun letsencrypt on muuttanut omia systeemiensä ja tämän muutoksen aktivoiminen(päiviytyksen tekeminen uudeen systeemiin) rikkoi webbisivujen palvelin täysin kokonaan. 

  Aurinkomaan palvelin tukee myös http osoitetta, mutta nykyisesti kaikki jotka ovat päivittäneet 2018 jälkeen selaimensa chrome, firefox ym käyttävät ns. automaattista url redirect http -> https joka on itse selaimessa (niitä käyttäjiä jotka eivät käytä tätä automaattista ominaisuutta on maailmassa hyvin vähän). Sen ominaisuuden saa kyllä pois päältäkin mutta ei ole helppoa laittaa enkä aijo kertoa miten.


 • Ylläpitäjä

  Korjauksia

  Dynmap kartta toimii taas eli jos joku ei tiedä näitä wikissä olevia tietoja: Jos kirjoitat pelissä chattiin:

  *dynmap* saat dynmapin kartan linkin chattiin

  *sijainti* kertoo oman sijaintisi koordinaatit (tarvitset kompassin käteen) tämä on ainut sallittu keino koordinaattien saamiseen.

  Jos taas haluaa käyttää dynmappia sinun pitää olla palvelimella online ja sinulla pitää olla myös kartta repussasi. • Ylläpitäjä

  Muutoksia:

  Kirveellä voi hakata jäätä ja sen voi sulattaa esimerkiksi jokiin tai viemäreihin, elvetystankkeihin, uimaalteisiin.

  Rajoituksia: Jäiden laittaminen ja sulattaminen peltoihin esimerkiksi tehokkaamman viljelys tuloksen saamiseksi ei ole sallittua (miksi aurinkomaahan ei haluta epärealistisia monttuja keskelle peltoa tai mitään keinokastelusysteemeita jos lääni tai alue rikkoo tätä määräystä voi tulla 3-4 vuotta kestävä ilmastonmuutos alueelle). Eli toisin sanoen "kaikenlaiset reikäjuusto monttupellot ovat kielettyjä". (Jos sinulla on jo sellainen käy peittämässä ne reikäjuusto montut sieltä). Myöskin kaikenlaiset automaatiojärjestelmät pellot käyttäen vettä ovat edelleen kielettyjä.


 • Ylläpitäjä

  Korjaukset:

  Peili skripti on rollattu takaisin alkuperäiseen ei pitäisi tulla <none> viestiä enää. Harmillisesti tämä kuitenki rikkoo tiedoisuus juoman.

  Muutoksia:

  Nimilapun resepti on muuttunut. Nimilappuja on aina voinut crafta aurinkomaassa.
  Toisin kuin normaalissa minecraftissa kalastamalla niitä ei saa (kalastamisesta on poistettu tarkoituksella kaikki aarteet ja muu roju jo aikoja sitten).
  Luolien arkuista voi löytää. Tai sitten voi sortua siihen helpompaa väylään ja vain craftata sen näin tai ostaa joltain pelaajalta.  Tulossa (soon™):

  • Uusia 3d modelleja tulee uusi miekka made by Mikimoka tulee viikonloppuna yritän saada tämän viimeistään sunnuntaiksi peliin edit: viivästyy viikolla (modelliin pitää tehdä vielä dmg skript ja testata se oikeesti toimii jos kaikki menee hyvin sitten tulee). Ase tulee craftattavaksi (ensijaisesti seppiin yhteys jos haluatte semmoisen).  Aseen resepti tulee olemaan alkuun salainen ja se suojataan kaikilla käytössä olevilla tavoilla.
  • Sitten toinen esine jota olen työstämässä on pokaali tai mitali  (palkinto esimerkiksi turnajaisten voittajalle tässä tapauksessa mitali voisi olla helpompi koska niitä voi tehdä helposti kultaisen, hopeisen ja pronssi mitalin).
  • Sormuksia (on olemassa jo yksi Valtiattaren sormus samanväristä ette saa, craftattavaksi mutta muita värejä kyllä). Sormuksille ei tule mitään erikoisominaisuuksia, mutta niitä voi olla kivaa antaa jollekki.
  • Kuuran metsä fixaus

 • Ylläpitäjä

  Tämä viesti poistettiin!

 • Ylläpitäjä

  Korjauksia

  Kirjan kirjoittajan nimen poistaminen korjattu. Vesikaukaloa ei tarvita enään. Tämä ollut pieni ominaisuus ollut aurinkomaassa jo useamman vuoden sillä voi tehdä nimettömia kirjeitä eli jos haluat poistaa jostain syystä kirjasta kirjoittajan nimen onnistuu  se tällä :)


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.