Pankkilaitoksen tiedotukset • Tähän ketjuun tulee tietoa pankin vapaista työpaikoista, veroista ja uudistuksista.

  Kiinnostaako ura pankilla? Käsitteletkö mielelläsi rahaa ja palvelet asiakkaita? Meillä saattaa olla työ sinulle! Työ vaatii kohtalaista laskutaitoa, aktiivisuutta, hyvää äidinkieltä (viikkoraportit) ja puhdasta tai erittäin lyhyttä rikosrekisteriä. Aiempi kokemus on eduksi, mutta ei pakollista, koulutamme kaikki uudet työntekijät.

  Vapaat työpaikat:

  Roihu:

  - Pankkivirkailija

  - Työllistäjä

  Kuura:

  - Pankkiiri

  - Pankkivirkailija

  Piraattilahti:

  - Pankkiiri

  Virtainmaa:

  - Pankkiiri

  Hakemukset sinetöityinä voudille, jaarlille tai voudin postilaatikkoon (Roihun pankin yläkerrassa). Kaikki hakemukset tehdään pelin sisällä. Tarkempaa tietoa ammateista saat kysymällä ja katsomalla Aurinkomaan wikistä. Ethän muutenkaan sotke tätä ketjua.

  - Vouti Minerrva

 • Lomailen 10.7. asti, joten voudin tehtävät menee ensi viikolle (tiettävästi myös jaarli poissa suunnilleen samoihin aikoihin), pankkiapua voi kuitenkin pyytää normaalisti pankkiireilta ja pankkivirkailijoilta.

  Ps. Virtainmaan pankkiirin paikka täytetty.  • Roihun pankkivirkailijan paikka auki. • Roihun pankkivirkailijan ja työllistäjän paikat täytetty.  • Verot

  Kuun lopuksi on aika kerätä verot arkkukaupan ulkopuolisesta kaupankäynnistä yrityksiltä, sekä yksittäisistä yli 50r kaupoista. Verot toimitetaan voudin postilaatikkoon Roihun pankin yläkerrassa veronselvityksen kanssa.

  Lisäksi kerätään kiinteistövero heinä- ja kesäkuulta, veron voi toimittaa oman lääninsä pankkiirille. Hoidan Roihun ja poikkeuksellisesti myös Kuuran kiinteistöveron lääninherran ja pankkiirin puutteen vuoksi. Myös kiinteistöveron mukana tulee olla veronselvitys, jossa kerrotaan asunnon omistajan nimi (jos veron maksaa muu kuin omistaja sen tulee lukea veronselvityksessä), asunnon osoite ja mihin asti aikoo veroa maksaa.

  Verot tulee olla maksettuna viimeistään 9.8. mennessä.

  - Vouti Minerrva • Töihin Kuuran pankille

  Haluatko mukavan vakiopalkkaisen työn ja oman asunnon Aurinkomaan suurimmasta läänistä? Hae töihin Kuuran pankille! Kuuran pankki hakee nyt yhtä pankkiiria (75r/ viikko) ja pankkivirkailijaa (50r/ viikko).

  Työn mukana tulee myös pieni koppi ikkunal- *köh* sopuisan kokoinen työsuhdeasunto pankin tiloista.

  Pankkivirkailijan asunto:

  Pankkiirin asunto:
 • Kuuran pankkiirin ja pankkivirkailijan paikka täytetty.  • Muistutan viel että ylihuomenna on viimenen veronmaksupäivä.  • Elokuun verot

  Verot kerätään yritysten arkkukaupan ulkopuolisesta kaupankäynnistä ja yksityisten hekilöiden yli 50r kaupoista. Lisäksi kerätään kiinteistövero (asunto 15r/ kk, tontti 50r/ kk). Kiinteistövero maksetaan läänin pankkiirille, Roihun kiinteistövero ja muut verot maksetaan voudille. Kirjapulan vuoksi kiinteistöveron maksuun riittää suullinen veronselvitys. 

  Verot tulee olla maksettuna 9.9. mennessä.

  Ps. Kuurassa ja Roihussa pankkivirkailijan paikat auki!


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.