Ehdotuksia maailmanloppuun • Hei, kuten kaikki tietävät maailmanlopun serveriä kehitetään nyt. Siksi päätin jo nyt postata tälläisen ehdotusten keruu sössön :D

  Itseäni tämä projekti kiehtoo ja haluaisin auttaa niillä vähillä taidoilla joita omaan. Tiedän, että kehittely on vasta alussa, mutta parempi postata tämä ennemin kuin myöhemmin.


  Pilvinen sinulla on varmasti paljon tulossa niin ominaisuus puolella kuin muuallakin ja varmasti olet jo miettinyt suurinta osaa nyt näistäkin ehdotuksista jo aikanaan tehtäväksi/luotaviksi.

  Ehdotelmia:


  1. Maanalainen holvi (vault) (mahdollinen aloitus)

  Monet serverillä olijat ovatkin jo kokeilleet rakennella omia suojiaan. Ehdotan, että alku spawniksi rakennetaan tekninen holvi josta pelaajat poistuvat aikanaan (koska muuten kuolee nälkään/janoon). Tämä holvi olisi varmasti paras sijoittaa jonnekkin syvälle maan alle ja sisäänkäynti myös. Pois pääsee holvioven kautta luolaan ja luolasta maanpinnalle.


  2. Raunioita/rauniokaupunkeja

  Minusta olisi mukavaa nähdä edes joitain rakennuksia, eikä pelkää erämaata. Tuhoutuneet kylät ja rakennukset tarjoavat suojaa yön ja sateen ajaksi. (jos tarjoavat C; )


  3. Mobit ja Eläimet

  En ole nähnyt mobeja juurikaan matkoillani vielä, mutta minusta olisi upeaa jos zombit muuttuisivat radioaktiivisiksi ihmisiksi/hirviöiksi joista osa juoksee pelaajan kimppuun. Sama koskee muita hirviöitä.

  Eläimet voisivat olla muuten samankaltaisia mutta niiden ulkonäkö voisi olla kammottavampi tai osa eläimistä on saastunut ja kuollessaan antavat vain pilaantunutta lihaa.


  4. Uudet kylät/asutukset

  Luonnollisesti jokainen on tuhoutuneessa maailmassa itse vastuussa elämästään, mutta pelaajat voisivat alkaa aikanaan muodostaa uusia kyliä, joissa olisi tappaminen samalla tavalla rikollista, kuin aurinkomaassa, mutta kylän rajalta poistuttaessa ollaan taas keskellä autiutta ja jokainen selviytyy omillaan.


  5. Aseet ja muut itemit

  Omasta mielestäni pelaajilla voisi olla erilaisia aseita käyttössään ja kaikkiin aseisiin ei välttämättä tarvittaisi rautaa. Esim. puunuija, terävätikku jne. siis kaikki mikä sopii kättä pidemmäksi.

  Ampuma aseita voisi olla 2-3kpl (pistooli, sarjatuli kivääri jne.) (Galaktinen antaa taas tähän hyvää pohjaa)

  Aseitten damagea voisi toisaalta hiukan vähentää. Esim jousipyssy voisi näytellä isoa osaa pelaajien aseena. Siitä saisi graaffikoitua pistoolin, jalkajousen tai sen voi pitää entisellään.

  Työkalut voisivat olla ulkonäöltään hiukan futuristisempia kuten Galaktisessa Imperiumissa, mutta ulkonäöltään kuluneempia/ruosteisia.


  6. Haarniskat

  Pelaajat yrittävät suojautua kaikilla mahdollisilla tavoilla ja nahka haarniska lienee helpoin saada/valmistaa. Ehdotan siis että otamme haarniskoita käyttöön enemmän kuin vain rautahaarniskan.


  Lopuksi: Itse autan mielelläni kaupunkien raunioiden ja vaultin kanssa jos vain osaan. Toivotan onnea serverin teossa teille kaikille, jotka olette tässä tekemässä ja testaamassa.


  Laittakaa lisää ehdotuksia ja suunnitelmia niin katsotaan mitä Pilvinen harkitsee ja ehkä jopa laittaa peliin mukaan.


  T. ShadowPower5

 • Haarniskat vois muuttaa Powersuitiksi ja joksikin muuksi säteilyä kestäväksi puvuksi :-) • Fallout viittaukset iskevät :)))))


 • Bannattu

  Heitetään samalla jäädytyskoneet ja pip-boyt. @Nukiii • @Pilvinen


  Kiitos linkistä pilvinen. Katson jos saisin teknisemmän kaverin kanssa jotain tehtyä.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.