Replikaattorin resurssien monistus • Huomasin replikoidessani sekalainen-kategorian tavaroita, että 1 esineestä voi replikoida ainakin 10 esinettä. Näitä voi käyttää taas uudestaan, jolloin tulee taas 10 esinettä jokaisesta = 100 esinettä. Rautatavaroiden osalta tämä ei toiminut samoin, mutta noin 16-20 ilmastointikanavasta sain n. 30 metallilaattaa. En usko että se on bugi, mutta aiempi varmasti on.

  Vielä selvennyksenä:
  -Replikaattorissa replikoitavien esineiden määränä 10
  -Pistän alalaatikkoon 1 lasikuution > saan siitä 10 kylttiä

  Mikäli bugeista voi anoa palkkiota myös galaktisen puolella, olisin iloinen jos saisin uuden aika-avaruuspuhelimen, koska bugi vei vanhan. (Kannen sulkeminen) • Huomasin replikoidessani sekalainen-kategorian tavaroita, että 1 esineestä voi replikoida ainakin 10 esinettä. Näitä voi käyttää taas uudestaan, jolloin tulee taas 10 esinettä jokaisesta = 100 esinettä. Rautatavaroiden osalta tämä ei toiminut samoin, mutta noin 16-20 ilmastointikanavasta sain n. 30 metallilaattaa. En usko että se on bugi, mutta aiempi varmasti on.

  Vielä selvennyksenä:
  -Replikaattorissa replikoitavien esineiden määränä 10
  -Pistän alalaatikkoon 1 lasikuution > saan siitä 10 kylttiä

  Mikäli bugeista voi anoa palkkiota myös galaktisen puolella, olisin iloinen jos saisin uuden aika-avaruuspuhelimen, koska bugi vei vanhan. (Kannen sulkeminen) • Tämä bugi on jo korjattu eilen. Mikäli se bugaa vielä tänään, niin ilmoita asiasta tähän viestiketjuun.

  Mitä kannen sulkemiseen tulee, kyseessä ei ole bugi vaan renkutit sitä niin pitkään että se meni rikki. • Kyse oli kannen osalta bugista, koska puhelin muuttui aliavaruusradioksi. • Ahaa. Täytyy tarkistaa, mutta mulla ne ei ole enää bugaillu kyllä moneen päivään.


 • Ylläpitäjä

  Korjattu.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.