Hautausmaa- ja mobiasiaa • Aurinkomaassahan kun pelaaja kuolee, hän jättää jälkeensä vain luurangon, eikö niin?  Mitä, jos hänen kuolinpaikalleen jäisikin ruumis, jonka voisi tunnistaa? Omasta mielestä hyvä idea.

      Noh, mitäs tästä hyötyisi? Kun joku löytäisi ruumiin, se voitaisiin kuljettaa hevosella vetämällä lähimmälle hautausmaalle. Hautausmaalla ruumis laitettaisiin ruumisarkkuun, joka haudattaisiin maan alle. Hautapaikan viereen laitettaisiin kivinen muistokyltti, johon voisi kirjoittaa pienen tekstin, minkä näkisi klikkaamalla sitä. Hautapaikan ympärille voitaisiin laittaa myös kukkia sekä soihtuja.

     Mitä tästä hautausmaasta hyötyisi? Se ei niinkään tuottaisi mitään hyötyä, mutta se olisi roolipelillisesti hieno idea. Myös hautausmaa lähellä kaupunkia olisi hieno, jos se olisi hyvin rakennettu. (omia mielipiteitä)

     Toinen asia liittyen muutamien mobien mahdollisiin muutoksiin:

     Ensinnäkin susi. Susi olisi säteilyn mutatoima, joka hyökkäisi aina pelaajan kimppuun. Suden kesyttämistä pitäisi muuttaa siten, että se pitäisi vangita, ja hitaasti susi kesyyntyisi, kun pelaaja oleskelee sen lähellä.

     Cave Spider, mukava mobi kaivoksista. Ideani on se, että siitä muutettaisiin jokin riistaeläin, kuten hirvi tai peura, jota esiintyisi metsissä. Sudet metsästäisivät tätä lajia, samoin kesytetyt koirat.

     Kuten yleensäkkin, kiitos kun luit, ja annathan palautetta! • Siinä on sitten ihmettelemistä kun Pekka tuo kukan omalle haudalleen. :,( • On juu.. Vielä ku tietäs, kuka aurinkomaalaisista on Pekka nimeltään.. 


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.