Eksoottiset kaupungit/kylät • Tänne voi laittaa ideoita, millaisiin paikkoihin voisi perustaa eksoottisia kyliä sekä se, mitä rakennustyyliä niissä voisi käyttää.

  Oma ideani on se, että aavikoille voisi perustaa kylän, missä käytettäisiin rakennustyylinä vähän tämänKuvahaun tulos haulle minecraft sand house

  kaltaista rakennustyyliä. • Machu picchu-henkinen viidakko-kivikaupunki.
  Rakennus tyyli muistuttaa muinaista viidakkotemppeliä. Ei ole epätavallista, että kostean ympäristön vuoksi rakennuksen ulkokuoren on luonto vallannut.

  Alakerta tulee toimimaan ns. keittiönä, työtilana sekä varastona. Sisustus on kivinen ja ainoa kohta johon käytetään puuta on tukipilarit. Kylmää kivilattiaa koristaa viidakon suurpetojen talja.
  Asuintilan puutteellisuuden vuoksi useissa rakennelmissa tulisi olemaan kellareita.


  Yläkerrassa ilmankierto pelaa. Sinne mahtuu erinomaisesti sängyt, vaatearkut sekä kirjoituspöytä. Katon läheisyydessä on orsia, jotka ovat varattu mahdollisesti tuleville papukaijoille.


  Kaupungin vientituotteina tulisi olemaan eläintuotteet, melonit, viljat, perunat sekä kaivostuotteet. Viemäriverkoston puutteellisuuden vuoksi kaupungissa tulisi olemaan useita yleiskäymälöitä.
  Kyseinen kaupunki olisi täydellinen roolipelaajille, jotka nauttivat yksinkertaisesta sekä luonnonläheisestä elämästä. • Jaa-a.. Mitähän sanovat rakennusoppaan säännöt näistä kahdesta ideasta? 😱 Molemmissa talojen katot olisivat rakennetut jonkinlaisesta kivimateriaalista.. 😵 • @_Ez_PvP_

  Jos olet huomannut niin esimerkiksi Roihun linnan katot ovat suurimmaksi osaksi kivestä. 

  Rakennusoppaan "säännöt" tarkoittavat käytännössä vain maalaisjärjen noudattamista, eli älä tee rakennusta joka ei oikeassa elämässä pysyisi pystyssä tai muuten toimisi. • @late1473 sanoi:

  @_Ez_PvP_
  Jos olet huomannut niin esimerkiksi Roihun linnan katot ovat suurimmaksi osaksi kivestä. 
  Rakennusoppaan "säännöt" tarkoittavat käytännössä vain maalaisjärjen noudattamista, eli älä tee rakennusta joka ei oikeassa elämässä pysyisi pystyssä tai muuten toimisi.

   Aah, no kiitos, kun selvensit asiaa. 


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.