Muutokset hahmossasi? • Simppelisti kyselyä onko roolipelihahmosi muuttunut siitä kun ensimmäistä kertaa teit sisäänpääsyhakemustasi tai pääsit korkeaan virkaan vai onko hahmosi pysynyt samana ja saanut vain uusia piirteitä?

  Oma hahmoni alunperin oli tarkoitus olla liikemies kissa. Asiat ovat muuttuneet nyt hieman kun on hahmosta tullut vanha mies jo ja nykyinen Piraattilahden Kamariherra. Paljon luonne on muuttunut. Peloton hahmoni ei ole eikä varmasti koskaan tule olemaan. Oma nahka ensin on varmasti osuva lausahdus hänelle. Hän on avulias mutta kärsimätön. Kamariherrana hän haluaa nähdä Piraattilahden kasvavan suureksi ja uljaaksi lääniksi. Hän ei jaksa useaan kerta toistaa itseään vaikkaki hänelle pitääkin asioita toistaa huonon muistinsa vuoksi. Tähtää aatelisuuteen ja mahdollisiin historiankirjoihin. • En nyt roolipelillisistä syistä kerro tarkemmin, miten ja miksi tämä hahmo on muuttunut. 

  Voin kuitenkin sanoa, että en ole omissa suunnitelmissa pysynyt, mutta tietenkään se ei ole vuorovaikutteisessa ympäristössä kovinkaan mahdollista. Hahmon koko tarina on kuitenkin pysynyt pääsääntöisesti yhtenäisenä, ja kaikki muutokset voi laittaa luonnollisen kasvun sekä kokemuksien saamiseen piikkiin. • Kurppiksen takana oleva perusajatus on säilynyt hyvin :D Ehkä siksi, etten ole lähtenyt luomaan aivan täysin uutta persoonaa, vaan toiminut ja puhunut kuten itsekin toimisin ja puhuisin - pienillä muutoksilla.


 • Bannattu

  Samanlaistahan tää vieläkin on. • Roolipelaaminen alkoi kiinnostamaan vasta tämän mapin alussa, joten olen vain integroinut hahmon menneisyyteen perseilyajat "villeinä nuoruusvuosina". Tämän mapin alusta hahmossa on ollut kehitystä, jota en nyt kuitenkaan aio suoraan paljastaa. Idea ja henkilö ovat periaatteessa pysyneet samana koko ajan siitä lähtien kun aloitin roolipelaamisen.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.