Aurinkomaan roolipaja • Haluaisitko aloittaa roolipelaamisen aurinkomaassa?, onko sinulla vaikeuksia keksiä mielenkiintoista, mutta maailmaan sopivaa hahmoa? tai haluatko vain kehittää jo olemassaolevaa hahmoasi, muttet keksi mitään Aurinkomaahan sopivaa tarinaa?

  Mikäli vastaisit kyllä näihin kysymyksiin, sinua saattaa kiinnostaa Aurinkomaan roolipaja - discordserveri.


  AM Roolipaja on discordpalvelin, jonka tarkoituksena olisi tukea roolipeliä ja varsinkin uudempia pelaajia siinä. Palvelimella saat neuvoja Aurinkomaahan ja siellä pelaamiseen. Kaikkia aloittelevia roolipelaajia suositellaan liittymään palvelimelle. Toivon myös, mikäli olet vanha pelaaja ja koet että voisit kokemuksen sanalla neuvoa uusia pelaajia, sinunkin liittyvän tälle palvelimelle. Vanhat pelaajat voivat saada niinkutsutun "Seppä" roolin, ja roolin omaavat ovat henkilöitä, jotka ovat sillä palvelimella lähinnä neuvomassa uusia ja miksei vanhojakin pelaajia.

  Palvelimella olisi myös tarkoitus kehittää ideoita erilaisia roolipeliluokkia ja roolipelaamista varten ylipäätään. Jos olet kehittelemässä uutta roolipelihahmoa niin liity toki palvelimelle. Vaikket olisi tätä tekemässä, taikka neuvojen tarpeessa, olet silti tervetullut jakamaan omia ideoita roolipeliä varten.

  Tässä linkki palvelimelle: https://discord.gg/4gVBRRz

  Lisätietoja saa itse palvelimelta, taikka yksityisviestin kautta.

  - Termesh


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.