Armahdushakemus • Haluaisin armahduksen kirouksesta. Sain sen kuulemma koska rikoin varasteluetikettiä, josta pelaajat kertoivat ettei arkuista saa otta kuin 10% maksimissaan mutta wikissä sitä asiaa ei lue. Varastelin kyllä, mutta pienesti... Ajattelin, että olisin rp hahmollani vanha "kuollut" piraatti Maqel Blackwind, ja kun tänne ekaa kertaa kirjauduin niin ajattelin että se voisi olla se mun herääminen ja maanpakoon joutuminen. Nyt esitän Mary Crosbya :3 Puoltajia myös kaipaisin jotta pääsisin takaisin peliin... :)

  Toki olen aarteeni piraattimaisesti haudannutkin...    xxx • Wikin ainoa varastusetikettiin viittaava rajoitus: "Ei ole kohteliasta myöskään viedä toiselta kaikkia tavaroita vaan pari esinettä sieltä täältä --".

  Joo wikiin pitäis päivittää toi oikeesti tarkentamaan se. Ja jos oot varastanu sillon kun uhri ei oo ollu palvelimella niin sekin saattaa vaikuttaa kiroukseen.


 • Ylläpitäjä

  Aurinkomaassa pyörii toistuvasti propagandaviraston viestit, joissa kerrotaan, että varastaminen on sallittua ainoastaan varkaiden killan jäsenille. Tätä pitäisi lähtökohtaisesti jokaisen noudattaa, mutta kuten wikin tekstissä aloitetaan: "Ne joilla on oikeus varastaa tietävät, että on kohteliasta varastaa toisilta pelaajilta ainoastaan silloin, kun tavaroiden omistaja on paikalla palvelimella." Tämän pitäisi olla lähtökohtaisesti pääsääntö varastamista harjoittaville pelaajille. Koska joskus on ollut hetkiä, että varkaiden kiltaa ei ole ollut olemassa on hyödynnetty jo kauan käytössä olevaa "saat viedä 10%". 

  Jos wikin tekstistä erotetaan yksittäisiä lauseita, asian voi tulkita monin tavoin. Lukekaa koko teksti, niin tiedätte, mitä saa tehdä ja mitä ei.


 • Ylläpitäjä

  Hakemus hylätty. katsotaan ehkä joskus muutaman vuoden päästä uudestaan.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.