Uusia aseita. • Laaja valikoima laajentamaan Aurinkomaan jo ennestään laajaa asevalikoimaa:

  Heittotähti:

  Heittotähden perjaate olisi sama kuin kirveen heittäminen, mutta tekisi paljon vähemmän damagea, väliltä 1-2.5hp per osuma. Heittotähden lyöntietäisyys olisi hyvin pieni, jolloin pääperjaatteena toimisi sen heittäminen.

  Heittotähden voisi myös ''pyörittää'' myrkyssä, jolloin damage pysyisi samassa, mutta myrkyn vaikutus tappaisi pelaajan.

  Heittotähden tekemiseen tarvitsee takomistaitoja sekä hippuja.

  Peitsi:

  Peitsellä pystyisi lyömään todella kaukaa, 1 blockin pidemmältä kuin pistokeihäällä. Peitsi on tehokkaampi hevosen selästä lyötynä, kuin maasta lyötynä: Maasta lyötynä damage väliltä 1.25-2.5 hp:ta per hitti, hevosen selästä 2.5-3.5 hp:ta per hitti. Armorit estäisivät damagen oton lähes täydellisesti, jolloin vain 0.5 hp:ta ottaisi per lyönti, sekä hevosen selästä että maasta lyötynä. 

  Peitsellä pystyisi pudottamaan hevosen selästä pelaajan, joka mahdollistaisi eräänlaiset ritariturnajaiset.

  Piikkinuija:

  Piikkinuija olisi hyvin raaka ase, jonka lyönnistä kuolisi kahteen iskuun, ja sen käytöstä tulisi paljon verta maahan.

  Damage 5.5hp per lyönti, armoreiden kanssa 3hp.

  Pitkäpiippuinen musketti pistokärjellä:

  Tämän perjaate olisi muuten sama kuin tavallisella musketilla, mutta tähtäys olisi parempi: Aseella voisi tähdätä, jolloin tarkkuus paranesisi.

  Pistokärkeä voisi käyttää lähitaistelutilanteissa, jolloin aseen lataaminen ei olisi mahdollista. Pistokärki tekisi damagea 2.5, armoreiden kanssa 1.

  Kiitos, kun luit, ja annathan kommenttia! • Up! ja samaan aiheeseen littyen:  • Polttopullo: Kaikki varmaan idean tietääkin, pullossa on vahvaa alkoholia tai jotain öljyä, sitten sytytetään ja heitetään ja PUM. Aurinkomaassa valmistamiseen tarvitsisi pullon, missä vahvaa alkoholia ja jotain palavaa, esimerkiksi köysi. Sytytettäisiin sytkärillä ja pitäisi melkein saman tien heittää, muuten räjähtää omiin käsiin. Maahan pudotessaan pienelle alueelle syttyisi tulipalo, joka sammuu ajan kanssa. Käytön kanssa pitäisi tietenkin olla varovainen ettei metsä tai talot ala palamaan. 


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.