/rahat komento • Tosiaan /rahat komento on rikki. Komento näyttää mm "Keskuspankin rahapaja on painanut (none) ropoa". Lisäksi summat mitä komento näyttää esimerkiksi arkuissa ja ääriarkuissa ovat ilmeisesti ihan väärin. Bugin voi toistaa ihan kyseisellä komennolla.

  Kuvatodiste:


 • Huonomaineinen henkilö Bannattu

  Uskoisin, että ylläpito on tästä tietoinen, koska kaikkien pelaaja data nollaatttiin niin tämän kyseisen jutun takia niin se muuttui noneksi. • Arkkujen ja ääriarkkujen tiedot on oikeastaan aina ollut rikki. Kirjon aikana ehkä viimeksi toimi. Kuukausi sitten siellä luki arkkujen kohdalla miinusmerkkinen summa, eli arkut olivat velkaantuneita. • Joo. Tosiaan, tää on rikki ja aiheuttaa hämmennystä yhä monille. En tiedä, onko yksikään komennon antamista tiedoista oikeassa, mutta olisiko mahdollista poistaa ne tilastotiedot, joiden korjaaminen ei ole mahdollista/vaihtoehtoisesti, jos minkään tilastotiedon korjaaminen ei ole mahdollista, poistaa koko komento? • @Ville24

  Ainakin tuo Läsnäolevilla ja poissaolevilla on oikeassa.


 • Ylläpitäjä

  Korjattu: voi olla kadonnut jotain rahaa jonnekki mutta minkäs teet sille asialle? tuntemattomilla teillä on otettu pois koska sen lokiikka ei toimi • Ainankaan arkuissa oleva rahamäärä ei toimi, näyttää 0 ropoa. (tuskin ääriarkuissakaan 0 ropoa vain?)


 • Ylläpitäjä

  Tuo arkkuhomma ei oo toiminu koko mun pelihistorian aikana. Tietääkseni siihen tuli jotain muutoksia aikoinaan, joskus on vissiin pystytty kattomaan myös arkkujen sijainteja pelaajan mukaan tms. Tuolla Villella on muutenki kyllä ihme pilkunnu**intaa, joka asian suhteen, joten näitä vikailmotuksia alkaa tulemaan taas syystä jos toisesta. (Diplomi oli vissiin korjattu, ettei siitä enää tarvii..) • @Tristisi sanoi:

  Tuo arkkuhomma ei oo toiminu koko mun pelihistorian aikana. Tietääkseni siihen tuli jotain muutoksia aikoinaan, joskus on vissiin pystytty kattomaan myös arkkujen sijainteja pelaajan mukaan tms. Tuolla Villella on muutenki kyllä ihme pilkunnu**intaa, joka asian suhteen, joten näitä vikailmotuksia alkaa tulemaan taas syystä jos toisesta. (Diplomi oli vissiin korjattu, ettei siitä enää tarvii..)

   Itseasiassa mun diplomissa kun ostin Kunniajäsenyyttä täs pari viikkoa sit luki edellen Valtiatar Tristisi ;)


 • Ylläpitäjä

  Se on ihan sama mitä siinä diplomissa lukee. Loppujen lopuksi se diplomi on avain osoitus siitä olet ostanut kunniajäsenyyden tietyksi ajaksi saat siitä hyvästä kosmeettisen esineen. Sama kuin hatutki nekin ovat kosmeettisia (joskin hienoja)

  Itse en ainakaan pidä sitä niin tärkeänä mitä siinä lukee vaihdan sen jossain vaiheessa niin että oletuksena Valtiatar (ei valtias) allekirjoittaa ne jos nykyisellä hallitsijalla on puoliso. Jos ei ole  sitten valtias allekirjoittaa Valtiataren puolesta. Kysy on kuitenki ihailijakerhosta. Tämä muutos ei kuitenkaa ole mitenkään korkealla prioriteetilla korjaus listallani koska asiat saattavat muuttua ensi mapissa niin paljon että se tuntuu turhalta käyttää aikaa tämmöisiin.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.