Kuuran vapaat työpaikat • Kuuran läänin vapaat työpaikat

  Baarimikko

  Baarimikko on läänin alaisuudessa toimiva yrittäjä, jolla on käytössään Kuurassa sijaitseva baari. Baarimikon tehtävänä on ylläpitää baaria, tilaamalla sinne tarvittavia alkoholijuomia, kuten rommia, grogia tai omenaviiniä. Ammatti soveltuu sivutyöksi, ehtona on kauppa-arkkujen täyttö. Alkoholijuomia on myytävä kauppa-arkuissa. Yhteydenotot lääninherraan tai kamariherraan.

  Kuvernööri (1 kpl)

  Kuvernööri on läänin alaisena toimiva työntekijä. Kuvernööri huolehtii alueensa toimivuudesta, ylläpidosta ja vastaa siitä suoraan läänille. Kuvernöörejä haetaan Dunraan, johonka sisältyy Nallekylän alue.

  Palkkaus: Kiinteää palkkaa ei ole. Palkka vaihtelee myytyjen malmin ja maataloustuotteiden määrän mukaan.

  Kuvernööriksi? Hakemukset linnanherralle tai läänin postilaatikkoon, sinetöitynä.

  Kulttuurivastaava

  Kulttuurivastaava on läänin ja kulttuuriviraston alaisena toimiva työntekijä. Kulttuurivastaava huolehtii Kuuran läänin kulttuurista, yhteistyössä Lääninjohdon, sekä Hovinarrin kanssa. Työtehtäviin kuuluu Kuuran kiltahuoneen, kulttuuri-talon, kahvion ja kirjaston ylläpito; Kuuran läänin kulttuurin kehittäminen, kilpailuilla, juhlilla tms. Kaikista suunnitelmista pitää tehdä kirjallinen raportti läänille tai kulttuurivirastolle.

  Kulttuurivastaavan palkka on 50r/viikko + kahvion kaikki tulot. Kulttuurivirastolta voi anoa pientä hyvitystä kirjaston ylläpidosta, mutta asiasta sovittava Hovinarrin kanssa.

  Leipuri

  Leipuri toimii Kuuran leipomossa, yksityisyrittäjänä. Leipuri valmistaa tuotteita, maatilan tarjoamista aineksista. Leipurin ammatti soveltuu sivutyöksi.

  Leipuri on yrittäjä, joten lääni ei maksa hänelle palkkaa. Leipuri saa tilat lääniltä. Lisää voi kysyä lääninherralta tai kamariherralta. Hakemukset voi tehdä suullisesti tai jättää hakemuksen kirjallisena läänin postilaatikkoon.

  Majatalonpitäjä

  Majatalonpitäjä toimii Kuuran majatalossa, yksityisyrittäjänä. Majatalonpitäjä ylläpitää majataloa, vuokraa huoneita, järjestää tapahtumia, sekä tarjoilee ruokaa ja juomaa. Ammatti soveltuu sivutyönä ja on jopa kannattavaa, koska työ on ajanjaksoista.

  Palkkana on majatalon kaikki tulot. Hakemukset voi tehdä suullisesti tai jättää hakemuksen kirjallisena läänin postilaatikoon.

  Panimomestari

  Panimomestari toimii Kuuran panimossa, yksityisyrittäjänä. Panimomestari valmistaa ja myy jälleenmyyjille alkoholijuomia. Panimomestarin työ on vaativaa ja edellyttää aiempaa kokemusta panimotoiminnasta. Panimomestari voi palkata itselleen alaisiksi panimotyöläisiä, jolloin panimo saa tuotettua juomia tehokkaammin. 

  Panimomestari on yrittäjä, joten lääni ei maksa hänelle palkkaa. Panimomestari saa tilat lääniltä. Lisää voi kysyä lääninherralta tai kamariherralta. Hakemuksia voi jättää läänin postilaatikkoon Kuuran linnan edustalle.

  Pankkiiri

  Lyhyesti: Hoitaa pankkia ja toimii esimiehenä.

  Pankkiirilla on suuri vastuu pankista ja pääsy kaikkiin pankin toimintoihin ja tileille. Pankkiiri hoitaa keskuspankin rahapajaa ja toimii esimiehenä muulle pankin henkilökunnalle suoraan Voudin alaisuudessa. Pankkiirin virka on korkea luottamustehtävä. Hoitaa myös Kuuran läänin verotuksen, kuukauden lopuksi.

  Pankkiiriksi? Tee hakemus voudille (tai Jaarlille)

  Pankkivirkailija

  Lyhyesti: Hoitaa pankkia

  Pankkivirkailija toimii pankkiirin alaisuudessa ja hoitaa pankin kassaa, tilejä, nostoja, talletuksia ja muita pankin tehtäviä. Edellytyksenä pankkivirkailijan toimelle on moitteeton ja rikokseton tausta, aktiivisuus ja riittävän pitkä pelihistoria.

  Pankkivirkailijaksi? Tee hakemus Kuuran Pankkiirille tai Voudille.

  Rakennusmestari

  Lyhyesti: Valvoo ja neuvoo rakentamisessa.

  Rakennusmestari toimii Kuuran läänissä vastuullisena esimiehenä rakentajille. Hän palkkaa sivutyöläisiä ja vakituisia, opastaen heitä. Hakemukset sinetöitynä Maaherralle tai Lääninherralle. Yhdessä katsomme mahdollisuuksesi.

  Rakennusvalvoja

  Rakennusvalvojat toimivat heille annettujen ohjeiden mukaisesti. Rakennusvalvojat rakentavat, purkavat ja koordinoivat. Hakemisestä lisää linkissä, ammattinimikkeestä.

  Yleisiä ohjeita ja vaatimuksia: Rakennusvirasto

  Seppä

  Seppä toimii Kuuran läänissä, yksityisyrittäjänä. Sepän tehtäviin kuuluu ylläpitää sepänliikettä, ostaa (jälleenmyyjän asemassa) raaka-aineita Kuuran kaivoksista ja toimittaa tarvittaessa tilauksia muihin lääniin.

  Palkka on todella hyvä jos vain aktiivisuutta ja kärsivällisyyttä riittää. Sepän tili on valvottu, mutta muuten kaikki sepänliikkeen tulot ovat ammatinharjoittajan.

  Räätäli

  Räätäli toimii Kuuran läänissä, yksityisyrittäjänä. Räätälin tehtäviin kuuluu ylläpitää suutarinliikettä, ostaa (jälleenmyyjän asemassa) raaka-aineita kaivoksilta ja maatiloilta, sekä toimittaa mahdollisesti tuotteitaan muihin lääneihin.

  Palkka on kaikki liikkeen tuotot. Hakemukset voi tehdä suullisesti tai jättää hakemuksen kirjallisena läänin postilaatikkoon.

  HUOM! Ammatit: räätäli, seppä, majatalonpitäjä, leipuri ja baarimikko! Mikäli toimit sivutyöntekijänä, jossain näistä ammateista, niin päätoimiset ammatinharjoittajat voivat korvata sinut!

  Kiitokset Johkusssille pohjan lainaamisesta! 
 • Kuvernöörin paikka täytetty. • Dunran kuvernööri

  Kuvernööri on läänin alaisena toimiva työntekijä. Kuvernööri huolehtii alueensa toimivuudesta, ylläpidosta ja vastaa siitä suoraan läänille. Kuvernööriä haetaan Dunraan, johon sisältyy Nallekylän alue. 

  Palkkaus: Kiinteää palkkaa ei ole. Palkka vaihtelee myytyjen malmien ja maataloustuotteiden määrän mukaan.

  Hakemukset läänin postilaatikkoon, sinetöitynä.

  Paikka täytetty. • Panimomestarin paikka täytetty.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.