Armahdushakemus • Minulta ei ainakaan ole jäänyt mitään paskaa näkemystä MineWarriorista. Puollan! :3  • Lukuisia hack-epäilyjä ja niistä on ilmoitettu entiselle ylläpidolle. Valhe haisee, totuus ei. • Mä taas haistan suolan. 😎 Mut mw on kova poika!!1 Puollan. • MineWarriorilla on yhdet Aurinkomaan suurimmista palleista joten epäilen, että hän alkaisi nössöilemään jonkun minimapin kanssa.
  Huomaa helposti ettei Karkkijormaa ole järjellä pilattu.. • Puollan ehdottomasti! Tottakai Aurinkomaahan pitää mahtua mursu kissojen, nallejen ja lampaiden lisäksi. Toisekseen Karkkijorma tää on MineWarriorin armahdushakemus eikä sun suolarinkelis. • nyt kylä mieleni pahoitin mw on kakkaa jupiter senkin metapelaaja miksi downvoteette!!! tällainen käytös on todella törkeää enkä siedä tuollaista kielenkäyttöä keltään

  mw hägz ei armahduta!! selvä minimappi on ei voi muuta sanoa • MW selitys on 10 kertaa enemmän credible mitä olen kuullu asian ympäriltä. En edes ymmärrä miksi ylläpito ei rankassu niitä jotka todetusti metapelas vaan otti haulikkoammunnalla kaikkia jotka vaan oli asiaan jotenki osallisena. Mutta se o lähinnä oma mielipide, joka perustuu siihen mitä tietoja olen saannu, en ole nähnyt mitään logeja.  Laitan vielä tähän tän metapelaus käsitteen, mikä alunperin oli käytössä:


  Metapelaus


  Muiden viestintäkanavien käyttö taktisen edun saamiseksi toisten pelaajien yli. Eli ei strateginen etu, ei suunnittelu, ei joku voitko mahollisesti tulla lainaamaan vasaraa, vaan joku sellanen asia, joka sillä hetkellä tietona asettaa ihmiset eriarvoseen asemaan tietopohjallisesti. Eli metapelaus on sillon metapelausta kun joku muu osapuoli kärsii tehdystä tiedotusvalinnasta, esim tilanteissa joissa kerrotaan tarkkaan mihin kuolin tai ruvetaan huutelemaan discordissa tarkkoja sijaintitietoja esim kamppailutilanteissa. Eli toisin sanoen jos metapelaus ei sisällä välittömän taktisen hyödyn elementtiä, josta joku muu kärsii, se ei ole metapelausta. Vastaavasti jos näin käy niin asia on kohtuullisen helppo tulkita ja tarkistaa logeista. • Takaisin. Minewarrior on nyt kuitenkin kertonut tarinansa hänen näkökulmastaan ja mielestäni Karkkijorman kommentit ovat osoituksena siitä että kyseinen tarina on hyvinkin lähellä totta. • @TassuRagePvP sanoi:

  Puollan ehdottomasti! Tottakai Aurinkomaahan pitää mahtua mursu kissojen, nallejen ja lampaiden lisäksi. Toisekseen Karkkijorma tää on MineWarriorin armahdushakemus eikä sun suolarinkelis.

   vittu unohit kilpikonnat


 • Ylläpitäjä

  Voitte toki pitää armahdusoikeudenkäynnin mutta armahdus tulee vasta kuukauden päästä ellen toisin sano. Sama koskee myös Rantarosvoa.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.