Armahdushakemus • Moikka! Sain kirouksen minimapista jota minullahan ei ole minimap epäily tuli ilmeisesti siitä että tiesin Rantarosvon olevan linnalla. Syy sille että tiesin hänen olevan siellä oli se kun näin hevosen Roihun linnan tornissa joka oli aivan saman näköinen kun aijemmin näkemäni hevonen jota rantarosvo käytti. Kun astelin linnalle Rantarosvo loggasi ulos ja siitä alkoi eka epäily että käyttääköhän hän hackkejä hetken venailin Roihun linnan valtaistuinsalin portilla jospa rantarosvo saapuisi ja voisin napata hänet. Katvekorven kanssa suunniteltiin että jos loggaisin ulos Rantarosvo varmaan joinaisi ja eihän siinä kauaa mennyt kun hän joinasi ja joinasin suoraan perässä heti kun joinasin rantarosvo loggasikin ulos aivan kun hän olisi tiennyt minun olevani linnalla odottavan häntä joka on aivan mahdotonta ilman hackejä siksipä Katvekorpi kertoi Gremokselle että Rantarosvo varmaan hackkaa ja hetken kuluttua kummatkin minä ja Rantarosvo olimme kirottuja. Hakisin siis armahdusta johon tarvitsisin 10 puoltajaa kiitos :- )! • @MineWarrior98 kyseinen henkilö bannitty wildycraftistä sekä melondiasta häksejen käytöstä, kirottu useasti aurinkomaassa useita häxiepäilyä. • @Karkkijorma Wildycraftista ja Melondiasta olen saanut bannit todella kauan aikaa sitten ja Aurinkomaassa en ole koskaan käyttänyt hackkejä enkä käyttäisikään. • @MineWarrior98 onko sulla näyttää yhtäkään ss aurinkomaassa? • Jupin metapelaus rinki tykkää downvotee ja voitte kirjottaa google hakuun ``Minewarrior98 ban`` niin löydätte kyseisen henkilön aikasempia hackejen käytön historiaa • @Karkkijorma On jos ylläpito vaatii • @Jupit3r_ Ketjussa mielestäni on Minewarrior98 armahdushakemus eikä mun tai rantarosvon. Ja juuri kerroin perusteet erittäin paljon historiaa häxejen käytöstä .. • Ja onko tohon jotain muutakaan järkevää syytä downvotee tohon ekaan, kun se on helposti tarkistettava fakta jonka Mw myönsi itsekkin.  • @Karkkijorma sä et nyt ihan taida käsittää. Katsos, ihmisiä epäiltiin metapelaamisesta, osa metapelasikin, osa ei. Mutta homma siinä on se, ettei ylläpito tarvitse lupaa bänniä ketään. Sentään ne kestivät vain kaksi päivää, Pilen aikana olisi mitä luultavimmin ollut suora permabänni. Joka tapauksessa, nyt teitä ei ole bännitty ja sillä nyt ei ole paljoa painoarvoa tähän asiaan, vaikka sä ottaisit esille sellaisia asioita, kuten MW:n ikivanhoja bännejä joillekin toisille servereille. Jos ylläpitoa täällä se kiinnostaa, niin he sen saavat helposti selville ilman sinun apuasi. Ja se ei ole muutenkaan sun asiasi yrittää täällä mustamaalata MineWarrioria, taikka yrittää perustella sitä, miksi häntä ei tulisi armahtaa. Yleensä kirouksista armahdetaan, jos on ne kymmenen puoltajaa, ja oikeudessa niin päätetään. Jos haluat vaikuttaa siihen niin hanki itsekin se armahdus ja tule sitten MineWarriorin armahdusoikeudenkäyntiin puhumaan. ;)

  E: 

  @Karkkijorma sanoi:

  @Termesh No tää näyttää vähän enemmän siltä, että mitä enemmän sulla on kavereita pelaamassa pystyt helposti upvoteen kaveris argumenttejä ja downvotee muiden

   Joo no, vaikka sulla olisikin kavereita, niin yleensä viestejä saatetaan downvoteta, jos se on turha, tai ei sisällä mitään järkevää kontekstia, tai on muuten sopimaton. Ja yleensä up- ja downvotet on tarkoitettu mielipiteen ilmaisemiseen. Jos joku tekee hyvän pointin viestiketjussa, sitä voi upvotea, jotta näkee, että useampi ihminen on sitä mieltä. Ja kyllä, monesti jos ihmiset ovat ystäviä, he jakavat mielipiteitä, tai saattavat muodostaa mielipiteitä näiden kaverisuhteiden pohjalta. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ainoastaan omat kaverit upvotevat niin sun viestejä. • @Termesh No tää näyttää vähän enemmän siltä, että mitä enemmän sulla on kavereita pelaamassa pystyt helposti upvoteen kaveris argumenttejä ja downvotee muiden

  EDIT: Tietenki ne viestit näyttää paremmilta jos sulla on 5friendia upvoteemassa ja downvoteemassa muita.


 • Huonomaineinen henkilö Bannattu

  Minewarrior98 on ihan legit, vaikka sattumia on ollutkin luultavasti bugin takia. Esim. Minewarriori tippui tehdessään kartanoaa 6 blockin korkeelta ja hän ei menettänyt hpt.

  Mutta uskon ihan minewarrior98, että hän on  ihan rehellinen tai ainaski vähentänyt/lopettanut hackien käytön. edit: puollan! • Minulta ei ainakaan ole jäänyt mitään paskaa näkemystä MineWarriorista. Puollan! :3  • Lukuisia hack-epäilyjä ja niistä on ilmoitettu entiselle ylläpidolle. Valhe haisee, totuus ei. • Mä taas haistan suolan. 😎 Mut mw on kova poika!!1 Puollan. • MineWarriorilla on yhdet Aurinkomaan suurimmista palleista joten epäilen, että hän alkaisi nössöilemään jonkun minimapin kanssa.
  Huomaa helposti ettei Karkkijormaa ole järjellä pilattu.. • Puollan ehdottomasti! Tottakai Aurinkomaahan pitää mahtua mursu kissojen, nallejen ja lampaiden lisäksi. Toisekseen Karkkijorma tää on MineWarriorin armahdushakemus eikä sun suolarinkelis. • nyt kylä mieleni pahoitin mw on kakkaa jupiter senkin metapelaaja miksi downvoteette!!! tällainen käytös on todella törkeää enkä siedä tuollaista kielenkäyttöä keltään

  mw hägz ei armahduta!! selvä minimappi on ei voi muuta sanoa • MW selitys on 10 kertaa enemmän credible mitä olen kuullu asian ympäriltä. En edes ymmärrä miksi ylläpito ei rankassu niitä jotka todetusti metapelas vaan otti haulikkoammunnalla kaikkia jotka vaan oli asiaan jotenki osallisena. Mutta se o lähinnä oma mielipide, joka perustuu siihen mitä tietoja olen saannu, en ole nähnyt mitään logeja.  Laitan vielä tähän tän metapelaus käsitteen, mikä alunperin oli käytössä:


  Metapelaus


  Muiden viestintäkanavien käyttö taktisen edun saamiseksi toisten pelaajien yli. Eli ei strateginen etu, ei suunnittelu, ei joku voitko mahollisesti tulla lainaamaan vasaraa, vaan joku sellanen asia, joka sillä hetkellä tietona asettaa ihmiset eriarvoseen asemaan tietopohjallisesti. Eli metapelaus on sillon metapelausta kun joku muu osapuoli kärsii tehdystä tiedotusvalinnasta, esim tilanteissa joissa kerrotaan tarkkaan mihin kuolin tai ruvetaan huutelemaan discordissa tarkkoja sijaintitietoja esim kamppailutilanteissa. Eli toisin sanoen jos metapelaus ei sisällä välittömän taktisen hyödyn elementtiä, josta joku muu kärsii, se ei ole metapelausta. Vastaavasti jos näin käy niin asia on kohtuullisen helppo tulkita ja tarkistaa logeista. • Takaisin. Minewarrior on nyt kuitenkin kertonut tarinansa hänen näkökulmastaan ja mielestäni Karkkijorman kommentit ovat osoituksena siitä että kyseinen tarina on hyvinkin lähellä totta. • @TassuRagePvP sanoi:

  Puollan ehdottomasti! Tottakai Aurinkomaahan pitää mahtua mursu kissojen, nallejen ja lampaiden lisäksi. Toisekseen Karkkijorma tää on MineWarriorin armahdushakemus eikä sun suolarinkelis.

   vittu unohit kilpikonnat


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.