Uuden valtakauden juhla Virtainmaalla 21.7


 • Ylläpitäjä

  Virtainmaa järjestää juhlat uuden Valtiaan kunniaksi.

  Päivän ohjelma:

  klo 13 Markkinat Toriaukiolla

  Toripaikkoja voi ostaa Kylänvanhin sinjankolta. Niitä on myynnissä 6 isompaa, jotka sijaitsevat Toriaukion ympärillä ja 6 pienempää, jotka ovat Toripolulla.
  Toripaikkojen hinnat ovat 10r ja 5r ja ne saa käyttöönsä koko päiväksi. Toripaikan voi ostaa kuka vaan, eli nyt on helppo päästä eroon turhista tavaroistasi.

  klo 16 Turnajaiset Virtainmaan turnajaisareenalla

  Mukaan mahtuu parillinen määrä osallistujia. Ilmoittautuminen alkaa heti ja osallistuminen maksaa 10r/henkilö. Voittajalle palkinnoksi asunto Tähkävirrasta (muut palkinnot ilmoitetaan myöhemmin).
  Turnajaistapahtuma on yleisölle maksullinen. Seisomapaikoille pääsee ilmaiseksi, mutta myynnissä on 21 istumapaikkaa, jotka voi ostaa etukäteen parhaan näkyvyyden takaamiseksi.
  Istumapaikkojen hinta on 5r. Kioski on auki turnajaisten aikaan.

  Turnajaisten jälkeen vietämme kutsuvieraiden kanssa illallista Sokeripollen kievarissa, johon on ovat ruokailun jälkeen tervetulleita muutkin. Luvassa sekalaista ohjelmaa.

  Läänin puolesta tapahtuma on alkoholiton, valtakunnan huonon alkoholitilanteen takia. Omat juomat ovat sallittuja.

  Jokainen saapuu tapahtumaan omalla vastuulla oikeuslaitoksen alhaisen vartijatilanteen takia. Vapaaehtoiset järjestyksenvalvojat voivat ilmoittautua Lääninherralle.

  Toripaikat ja turnajaisiin ilmoittautumiset sekä turnajaisten istumapaikat Kylänvanhimmalta.

  Lisätietoja myöhemmin. Tapahtuman peruuntuessa jo ostetut toripaikat, ilmoittautumiset ja istumapaikat palautetaan.


 • Ylläpitäjä

  Juhla siirretty 29.7 päivälle. Turnajaiset perutaan, niiden tilalle järjestetään Gladiaattorit-tyylinen pistejahti peli, josta lisää myöhemmin.


 • Ylläpitäjä

  Siirretty johonki myöhemmälle, koska Jupiterilla joku pakottava tarve päällekkäistä näitä juhlia, niin annetaanpa hänen kunnioittaa valtiasta ensin. Uusi päivä ilmoitetaan kun Jupiter saa turnajaisensa pidettyä.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.