Rikkaammat asteroidit


 • Ylläpitäjä

  Laskelmieni mukaan galaktisesta tulee loppumaan mineraalit kaikkialta tai on jo loppu. Mitäs sitten tehdään ? 

  Resetointi uudestaan on varsin tyhmää kun sitä joutuu 2kk välein koko ajan... eikä kukaan jaksa kuitenkaa omia asemiaansa rakentaa uudestaan aina • Mielestäni kartan generoinnissa on jotain pielessä. Mikäli kaikki täytettäisiin, eikö mineraalejakin olisi enemmän? Mustia aukkoja joka paikassa tulee vastaan ja dynmap näyttää tältä:

  Toki, mikäli kartan generoinnissa on jotain vikaa, tai dynmap näyttää väärää tietoa, niin tässä tapauksessa rikkaammat asteroidit ovat hyvä idea. Aika äkkiä ne mineraalit sieltä menee, varsinkin, kun niitä niin vähän on kuin nytkin. Mineraalien määrä pitää säätää asteroideilla sopivaksi (ja kenties tehdä jotain kartan generoinnille?), jonka jälkeen voitaisiin miettiä seuraavia: keskittyisikö yksi jaosto esimerkiksi mineraalien keräämiseen ja jälleenmyymiseen? Olisiko pääavaruusasemalla mineraalien vaihtokauppaa, tai myyntiä?


 • Bannattu

  Ehdotan että:

  - Tähtiliitolle annetaan kunnon monopoli mineraalejen myymisessä

  - Jotkut asiat tarvitsevat vähemmän mineraaleja

  - Tyhjiä kohtia täytettäisiin


 • Huonomaineinen henkilö

  kannatan ekin ja azroen ideaa koska silloin mineraaleja olisi käytännössä rajattomasti  • @Azroe : Tässä ongelmana tulisi avaruusasemat, jotka usein tehdään asteroideja hyväksikäyttäen. Jos ne mineraalit pomppais takasin, niin avaruusasemia saattaisi tuhoutua ja jos oikein huonosti käy, siinä särkyy jotain hyvin tärkeää ja kallista, esimerkiksi reaktori.


 • Huonomaineinen henkilö

  mut entä jos ne spawnais aina eri kohtiin? • Lisättäisiin muita maailmoja nimenomaan mineraaleja varten joihin pääsisi spawnilta niitä keräilemään teleportin kautta + avaruusasemien teko vain päämaailmaan joten muissa maailmoissa mineraalien uusiutuminen olisi mahdollista?


 • Ylläpitäjä

  Testatasin offline kartan pregerointuna sinne tulee kyllä asteroidejapaikka mutta tyhjääkin missä ei ole mitään eikä spawnaa mitää on kanssa ja sitä voi olla huonolla tuurilla yli 2000 blokkia. Pitkällä aikavälillä sekin että pidemmällä olisi rikkaampia asteroideja ei auta kun nekin kulutetaan nopeesti loppuu • Ei asteroidilla loputtomiin voi mineraaleja olla. Jos tuo vyöhyke uhkaa loppua, pitää siirtyä uuteen paikkaan hyödyntämällä hyperajoa, joka lyhentää jopa vuosien matkan normaalinopeudella lyhyeksi hetkeksi. Tai sitten nk. Tähtiporttia (Stargate). 

  Eli toisin sanoen tätä karttaa ei tule poistaa tai sinne lisätä mitään jos mineraalit uhkaavat loppua; rinnalle voidaan ottaa toinen kartta, joka olisi eri "paikassa" avaruutta. Sinne pääsisi teleportilla tai vastaavalla esimerkiksi spawnin avaruusasemalta. 


 • Ylläpitäjä

  Uusissa kartoissa on taas se ongelma ne syö resursseja palvelmista jos sinne tulee sanotaan 100 karttaa kaikki päällä ei toimi. Pitää kehittää mielummin joku madonreikä / tähtiportaali / jokin tekninen systeemi jolla saataisiin uskottavasti tehdyä ja piilotettua se tekninen fakta olisi yksi "resurssikartta" joka resetoituisi esim. viikon välein. Ideoikaas millanen se voisi olla?  

  Ihan kaikkien asioiden ei tarvitse olla 100% realistista jossain menee se raja realistisuudeen ja pelattavuuden kannalta. 

  Yksi idea:

  Epävakaa madonreikä avaruudessa josta pääse toiseen maailmaan. Madonreikä hajoaa ajanmyötä ja sen jälkeen kohdistuun uuteenpaikkaan.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.