Oikeuslaitoksen Lakiuudistukset


 • Bannattu

  Oikeuslaitoksen lakiuudistukset kirjataan tänne. 


 • Bannattu

  LAINMUUTOKSET  8.7.:

  LISÄTTY:

  Valtionvastainen toiminta


  Rikos


  Lievä maanpetos, Aatelisiin kohdistuva petos tai muu vakava rikos, ajatusrikos eli Aurinkomaan moraaleja vastaan toimiminen, aatelisena Aurinkomaan  intressejen suojelemisen epäonnistuminen sekä yleinen Valtion intressejä tahallisesti vastaan sotiminen. Törkeä Valtionvastainen toiminta saattaa johtaa Maanpetossyytteisiin. 


  Rangaistus:
  7-30pv vankeudessa sekä/tai 10-50% omaisuudessa sakkona, tai min. 200r sakkoa.  Aatelisuuden menettäminen. 

  MUUTOKSIA:

  Maanpetoksesta menettää nyt aatelisuuden, jos rikoksen tekijä sen omaa.

  Muutokset hyväksynyt Valtias Fadass69. • @Eki Poistit sit ainoan lain joka estää vitullisen korruption ja sallii sen että sä voit antaa mitä vain tuomiota huvittaa? * tap * * tap *

  E: Kas. Poisto poistettiin :-D


 • Bannattu

  Lakimuutokset:

  MUOKATTU

  Aseiden hallussapito
  Rajoituksia

  Muskettien sekä sotavasaroiden hallussapito vaatii asekohtaisen aseenkantoluvan. Tämä lupa on voitava vartijan pyytäessä esittää, jos kantaa muskettia tai sotavasaraa mukanaan. Asekantolupa antaa luvan yhteen (1)  luvassa merkittyyn aseeseen.
  Myytäessä muskettia tai sotavasaraa on tarkistettava, että ostajalla on asiaankuuluva aseenkantolupa. Muskettien ja sotavasaroiden myyminen kauppa-arkuista on kiellettyä.

  Aseenkantolupia myöntää oikeuskansleri. Luvan hakeminen maksaa 50 ropoa, eikä maksua saa takaisin vaikka lupaa ei myönnettäisikään. Jokaista asetta kohti pitää maksaa uusi aseenkantolupamaksu. Samalla luvanhaulla voi tosin hakea molempiin luvan.

  Useimmat aseenkantoluvat ovat määräaikaisia kolmen kuukauden voimassaoloajalla. Oikeuslaitoksella töissä oleminen toimii aseenkantolupana - silloin ei tarvitse pitää edes lupakirjaa mukana. Aatelisilla on lupa kuljettaa mukanaan  yhtä muskettia sekä sotavasaraa Valtiaan suojelukseen. Aseenkantoluvat eivät koske lainkaan Mustakaartia. Läänin sepillä on oikeus valmistaa ja myydä aseita.

  Rangaistukset:

  Luvaton aseen hallussapito: 100r sakkoa per esine ja esineiden takavarikoiminen.

  Luvaton asekauppa: 1-7 vrk vankeutta,  100-300r sakkoa, luvalliset ja luvattomat aseet takavarikoidaan.

  Törkeä luvaton asekauppa: 1-4 viikkoa vankeutta, tai min 300-500r sakkoa, luvalliset ja luvattomat aseet takavarikoidaan.

  Aseenkantoluvan väärinkäyttö: Lupa perutaan, ase takavarikoidaan, 100r sakkoa.

  Laki astuu voimaan 1.8, ja silloin kaikki edelliset aseenkantoluvat mitätöidään. Uusia lupia voi alkaa anomaan Oikeuskanslialta tästä päivästä eteenpäin.

  Muutokset hyväksynyt Valtias Fadass69.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.