Haku: Kuuran lääninherra • Valtio hakee Lääninherraa johtamaan Kuuran lääniä.

  Lääninherra on aatelishenkilö, joka on oman lääninsä hallitsija ja Valtiaan vasalli. Lääninherran tehtävä on hallita omaa läänitystään, myöntää läänin kansalaisuus halukkaille, myöntää ammatteja ja nimityksiä oman lääninsä asukkaille, olla vastuussa oman lääninsä poliittisesta, taloudellisesta ja infrastruktuurin kehityksestä. Lääninherralla on oikeus kerätä veroa lääninsä asukkailta ja myydä tai vuokrata maata ja kiinteistöjä lääninsä kehityksen edistämiseksi. Lääninherra on korkein auktoriteetti omassa läänissään, mutta myös hänen tulee noudattaa valtakunnan lakia. Lääninherra pääasiassa delegoi tehtäviä eteenpäin, palkkaa väkeä ja huolehtii oman lääninsä työllisyystilanteesta ja siitä, että kaikki toimii sujuvasti. Lääninherralta ei koskaan lopu tekeminen, joten on erinomaisen tärkeää aina delegoida tehtävät eteenpäin eikä yrittää tehdä kaikkea itse.

  Palkkaus:

  Lääninherroilla ei ole palkkaa vaan heillä on oikeus kerätä veroa, mutta mikäli läänin talous on erittäin huonossa kunnossa Lääninherra voi anoa valtiolta kertaluontoista tuki-/avustuspakettia. Yksi kymmenys läänin kerätyistä veroista ja tuloista kuuluu Valtiaalle ja lääninherra on velvollinen pitämään selkeää kirjanpitoa läänin tuloista ja menoista tai nimittämään jonkun tekemään sen puolestaan. Valtiaan kymmenykset maksetaan Voudille joka kuun lopussa joka tilittää ne valtion tilille ja kirjaa ylös läänin tulot ja menot valtion kirjanpitoon.

  Lääninherran ominaisuuksia joita tarvitset juuri Kuurassa:

  • Johtamistaito
  • Rakentamistaito
  • Aktiivisuus
  • Oma-aloitteisuus
  • Halu opastaa, ohjata, hallinoida ja pitää asukkaistaan huolta

  Hakemukset toimintasuunnitelmineen ja suosituskirjeineen voi lähettää postitse Valtiaan postilaatikkoon. Postilaatikko sijaitsee Valtionkonttorilla. Hakuaika päättyy 18.7.2018 ja mikäli ei löydy tarpeeksi pätevää henkilöä tähän mennessä, hakua jatketaan kunnes sopiva henkilö on löydetty.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.