Galaktisen säännöt


 • Ylläpitäjä

  Universumin säännöt uusille elämänmuodoille

  Jotta se nyt tulee kaikille selkeäksi vaikka sääntöjä lukee kaikkialla erilaisia on tämä foorumilla ilmoitettu viesti säännöistä se ainut oikea ja virallinen (muut ovat kopioita):

  - Älä häiritse palvelimen kehitystä puhumalla Gremokselle tai Mikimokalle jos voit kysyä/pyytää apua muilta.

  - Älä muokkaa tai riko spawnin avaruusasemaa. Ilman avaruusasemaa kukaan ei voi pelata palvelimella.

  - Älä tappele avaruusasemalla . Avaruusasema on neutraalia vyöhykettä. Kaikki riidat on unohdettava siellä.

  - Auta uusia avaruuskadetteja. Voit saada heistä vahvoja liittolaisia omalle jaostollesi.

  - Älä jätä paskaa ympäriinsä. Jos aluksesi hajoaa, korjaa jälkesi.

  - Älä tuhoa muiden rakennelmia tai aluksia ellei kyseessä ole sovittu konflikti johon kaikki osapuole suostuvat. Konflitit sovitaan etukäteen foorumilla sille varatussa osiossa.

  - Jatkuvien redstone looppien teko on EHDOTTOMASTI KIELLETTY. Punekivikellot/toistuvat loopit ovat ehdottamasti kielettyjä. Niiden käyttä saattaa aiheuttaa lagia ja/tai kaataa palvelimen. Rikkomuksesta huudetaan paljon ja bannitaan elinikäisesti.

  - Varastaminen on sallittua mutta sitä koskee kuitenkin samat rajoitukset mitä aurinkomaassakin (eli varasetiketti jos ET tiedä mikä se on älä varasta)

  - Ylläpitä varaa oikeuden muuttaa näitä sääntöjä takautuvasti. Ja varaamme myös oikeuden VALITA ketä saa pelata Galaktisessa ja ketä ei. 

  - Sekaannuksien välttämiseksi: Sinulla ei ole mitään oikeuksia. Pidätämme nyt ja aina, kuten olemme aina tehneet oikeuden bannia kenet tahansa pysyvästi pärstäkertoimen, epäilyksen tai mutu-tuntuman perusteella ilman minkäänlaista rationaalista syytä tai perustalua.

  - Bannit saattaa tulla myös aurinkomaan puolelle sääntörikkomuksista.

  - Hacked clientien ja kaikkien muiden huijausmodien käyttö on kielletty(Esim. Minimap tai xray) sillä ne tekevät palvelimesta epäreilun muille. Myös bugien hyväksikäyttö on kielletty. Bugeista tulee ilmoittaa foorumeille.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.