Liity Mustakaartin riveihin • Oletko patriootti? Onko valtakunnan turvallisuus sinulle tärkeä asia? Hae Mustakaartin riveihin palvelemaan valtiaan asialla.

   

  Palvelus Mustakaartissa on kautta aikojen ollut valtakunnan laajuista tiedustelua, sekä hallitsijoiden tahdon toteuttamista. Mustakaarti tarjoaa uniikin ympäristön kehittää taktisia taitoja, täsmällisyyttä, sekä muistin käyttöä. Kaartilaisen tehtäviin kuuluu erittäin laaja-alaisia valtakunnalliseen turvallisuuteen keskittyviä asioita, kuten valtakunnan petturien paljastaminen, tiedonkeruu ja henkilösuojaus. Työssään mustakaartilainen kirjoittaa muistiinpanoja ja erilaisia raportteja, joista kerrotaan enemmän koulutuksen yhteydessä. Koska työskentely on haastavaa, tarjoamme myös valtakunnan tasolla erittäin tehokasta koulutusta tehtäviin.

  Mustakaartin työnhaku on aina auki. Kaartilaisen peruspalkkana on 40r viikossa + työtehtävien lisät, joista monesti pääosa palkasta muodostuu. Työstä tai valtakunnan turvallisuusasioista voi kysyä ottamalla yhteyttä [Pelissä] Raistlin_Majer3. Voit myös jättää nimettömiä ilmiantoja Valtionkonttorille kaartinkomentajan postilaatikkoon.

  Työhakemukset Mustakaartiin jätetään liitteineen Valtionkonttorille käskynhaltijan postilaatikkoon.

   

  Pääsyyn tarvittavat vaatimukset:

  • Suosituskirje. Suosituskirjeet ovat aina hyväksi työn saamiseen ja varsinkin Mustakaartin työhön.
  • Puhdas rikoshistoria. Mustakaartiin ei oteta, vaikka sinulla olisi rikoshistoriaa vain pienestä rikoksesta. Selvitämme kaikkien hakijoiden taustat ennen kuin harkitsemme edes hakemusta. Mikäli henkilötodistuksessa ei näy, että olisi tehnyt rikoksia niin se ei tarkoita sitä, että emme saisi muuta kautta selville tekemisiäsi.
  • Tottelevaisuus, oma-aloitteisuus ja kunnioitus. Tässä työssä sinun pitää kuunnella esimiehiäsi, mutta myös olla erittäin oma-aloitteinen. Olet paljon tekemisissä tavalla tai toisella hallitsijoiden kanssa joten sinun pitää kunnioittaa heitä.
  • Aktiivisuus. Kaartilaisen pitää olla aktiivinen. Mikäli muistiinpanoihin ei ole kirjattu mitään ja [irl] lomasta tai jostain muusta syystä ei ole ilmoitettu että ei pääse paikalle niin sinulle ei makseta palkkaa ja mahdollisesti saat potkut hyvin nopeasti.
  • Luotettavuus. Tämä työ vaatii luotettavuutta erittäin paljon.
  • Kirjoitustaito. Kirjoitustaitoa on hyvä olla, pääset tekemään erilaisia raportteja ja muistiinpanoja. Kirjoitusvirheitä tulee aina välillä eikä sille mahda mitään.
  • Valmiustaso. Tämä on jo varmaan aika selvää. Sinun tulee pystyä toimimaan hetken varoituksella ja Kaartiin hakijoita testataan eri tavoilla joka kerta.
  • Hakemuksen pituus. Mustakaartiin hakevilla tulee olla yli kuuden sivun hakemus, muuten hakemus lentää välittömästi takkaan.
  • Kiinnostus työtä kohtaan. Huomaamme oletko kiinnostunut tätä työtä kohtaan. Mikäli sinulla on palkka tai perseily mielessä, älä edes yritä hakea.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.