Mikä oli ensimmäinen ammattisi


 • Huonomaineinen henkilö

  Koska en keksi mitään järkevää sanottavaa muihin lankoihin päätin tehä uuden langan :P

  Ensimmäisen ammatin voit sanoa edellisistäkin kartoista jos haluat mutta ei ole pakko.

  Mutta pääasiassa tässä kartassa ensimmäinen ammati.

  Koska itse aloitin ketjun sanompahan omani: Vartija

  Ammattihistoria on lyhyt ja oon ollu ainostaan vartija. • Oma ensimmäinen ammattini oli kirjastonhoitaja ja museon kuraattori samaan aikaan.

  Edit: Täydellinen ammattihistoria: Kirjastonhoitaja/kuraattori >> Kauppias >> Kaivosmies >> Kauppias >> Pankkivirkailija >> Pankkiiri >> Vouti >> Jaarli >> Kamariherra >> Linnanherra >> Parantaja • Ihan ensimmäinen ammatti ikinä oli Renki. Tässä mapissa ensimmäinen ammatti oli Vartija.

  Edit: Jos kaikkia ammatteja aletaan kattomaan, niin oon ollut mm. Vartija, Päävartija, Renki, Maanviljelijä, Tilanhoitaja, Pankkivirkailija, Rakennusvalvoja, Työllistäjä, Lääninherra, Vessaharja. Lista on todella pitkä.  • Ensimmäinen ammattini koskaan oli rakennusvalvoja

  Edit: Kaikki ammatit mitä on ollut tässä kartassa: Rakennusvalvoja --> Rakennusmestari --> Maaherra --> Lääninherra


 • Huonomaineinen henkilö Bannattu

  Ensimmäinen ammattini oli renki

  Ammatti historia: Renki, tilanhoitaja, vanki, yrittäjä, alkoholisti, seppä, nallekillan johtaja, eläkeläinen, maanviljelijä, panimotyöntekijä, panimomestari.


 • Bannattu

  Ensimmäinen virkani aikaisemmassa kartassa Tilanhoitaja & nykyisessä kartassa Vouti 


 • Bannattu

  Ensimmäinen ammatti taisi olla posteljooni. • Ensimmäinen ammattini ikinä kalastaja, tässä kartassa Uudesta Roihusta jatkuen hovinarri, täydellinen lista on seuraavanlainen:

  Kalastaja

  Puunhakkaaja

  Renki

  Maanviljelijä

  Kirjastonhoitaja

  Hovinarri

  Kirjastonhoitaja • Edellisessä mapissa kalastaja ja sitten Tavernanpitäjä, ja tässä uudessa mapissa puunhakkaaja, kaivosmies ja sitten Kuvernööri. • Urapolkuni lyhykäisyydessään tässä ja edellisessä kartassa:

  Renki > kaivosmies > vartija > päävartija > metsänvartija > päävartija > mustakaarti > oikeuskansleri > Jaarli > Käskynhaltija > veteraani > varakomentaja  • Ensimmäinen ammattini ikinä oli renki. Myös tämän kartan ensimmäinen ammattini oli renki. Ammattihistoriaa: renki >> maanviljelijä >> leipuri >> maanviljelijä >> tilan yleismies >> vartija >> kaivosmies >> renki >> puunhakkaaja >> pankkivirkailija >> pankkiiri. • Aiemmassa kartassa Keksistisen orj- *köh* renki ja nykyisessä puunhakkaaja

  Vanha mappi:

  Keksin orja > renki > maanviljelijä > pankkivirkailija (sivutöinen kaivosmies ja kalastaja) > seikkailija aka "älä oo epäroolipelimäinen jonne ja mee oikeisiin röihi! >:I" > leipuri

  Uusi mappi:

  Puunhakkaaja > pankkivirkailija > työllistäjä (ja sivutöinen baarimikko) > vartija (älkää lapset pelatko noppaa päävartijan kanssa, ainakaan ammatista) > seppä > kaivosjohtaja (rautapula vitutti mutta kaivosmieheksi ei päässyt :c)

  Sekä tietenkin uhkapeliaddikti ja satunnainen juoppo kun sille päälle sattuu • Vanha + Uusi:

  Vartija -> Päävartija -> Majatalonpitäjä -> Teatterinjohtaja -> Kaivosjohtaja -> Vankilanjohtaja -> Päävartija -> Mustakaarti -> Lääninherra • Itse aloitin edellisessä kartassa kalastajana, ja siitä sitten maanviljelijäksi. Tässä kartassa puuhakkaaja, kaivosmies, baarimikko, ja lopulta päädyin kulttuurivastaavaksi. • Ensimmäinen nimikkeellinen ammattini koskaan oli Vartija, mutta se oli henkivartijahomma minnapojun oikeuskansleriaikoina, joten en saanut koulutusta :D 

  Tässä kartassa pääsin suoraan kamariherraksi.

  Täydellinen ammattihistoriani (huom. välissä ajoittain pitkiä työttömyysjaksoja):

  Vartija -> Kalastaja -> Renki -> Merirosvo -> Vartija -> Renki -> Leipuri -> Tilanhoitaja -> Kylänvanhin -> Kamariherra

  Uudessa mapissa:

  Kamariherra -> Renki -> Juoksupoika -> Leipuri


 • Ylläpitäjä

  Aikojen alusta kaikki ammattini.

  Renki, kalastaja, puunhakkaaja, kaivosmies, kauppias, seppä, maanviljelijä, henkivartija, vartija, päävartija, oikeuskansleri, mustakaarti, kenraalikuvernööri, kirjastonhoitaja, hovinarri, rakennusvalvoja, rakennusmestari, maaherra, suurarkkitehti, lääninherra, kamariherra, rikollinen, lainsuojaton, panimomestari, vessaharja(vain muutaman minuutin).

  ja koska valtias on sääty niin pistän tähän missä säädyissä olen ollut: kirottu, irtolainen, maaorja, alamainen, aatelinen, valtias.

  tässä kaikki mitä muistan :D  • Aivan ensimmäinen ammatti oli puunhakkaaja, sillä kun olin matkalla Kuuraan hakemaan alamaisuutta, globalilla puhuttiin siitä kuinka puunhakkaajaa tarvittaisiin. Seuraava ja nykyinen ammatti on posteljooni, eli mitään suurta työuraa en ole vielä ehtinyt tehdä. • Eka ammatti oli renki ja taidankin olla pisimpään siinä ammatissa ollut tässä kartassa (?) • Ensimmäinen ammatti oli renki ja sen jälkeen järjestyksessä metsästäjä, hevoskauppias, maanviljelijä, mylläri, vartija, rakennusvalvoja, perämies ja kamariherra • Maaorja. Oli hieno työ, kun piti työskennellä n. 20h(?), jotta pääsee alamaiseksi. Kahden tunnin työskentelyn jälkeen sanoin työskennelleeni määrätyn ajan, ja meni läpi.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.