Pohjolan tilan tiedotusketju • Tässä ketjussa kerrotaan tilasta sekä ilmoitetaan kaikista siihen liittyvistä asioista. Tilaan liittyvissä asioissa kannattaa ottaa suoraan yhteyttä tilanhoitajaan tai mylläriin. Toivon että palaute, valitukset yms käydään pelinsisäisesti, ei sotkemalla tätä viestiketjua.

  Tilan sijainti:

  Tila sijaitsee kuuran läänissä, vähän matkan päässä kuuran keskustasta. Tilalle pääsee seuraamalla tietä joka vie entiselle hietalaakson kaivoksille. Tie sinne lähtee köyhäintalon vierestä, ennen virallista keskustaa. 

  Liikkeiden sijainnit:

  Kuuran liike: Maailmanpuunaukio 2

  Roihun liike: -

  Piraattilahden liike: -

  Tilaukset: 

  Kaikki tilaukset tehdään joko kirjallisesti tai suullisesti tilanhoitajalle, tarvittaessa myllärille. Tila pyrkii saamaan tilauksen kasaan seuraavan 2 viikon sisällä tilauksesta, ellei käynnissä ole  jotakin suurta tapahtumaa (sota, konflikti kauppasaarto ym). Mikäli tilauksia on paljon, tila ei voi taata tilauksen valmistumista 2 viikossa. Jos tilauksenne viivästyy merkittävästi aikataulusta, tila antaa alennusta myöhästymisestä.

  Toistaiseksi tilauksissa on viivettä, joten koittakaa olla kärsivällisiä.


  Tilatessasi tuotteita ilmoita tilauksessa vähintään seuraavat asiat: Nimesi, tuotteet ja niiden määrät, tilauspvm, osoite, hakutapa sekä toive jolloin haluat sen olevan valmis. Hakutapoja on kaksi, tilalta noutaminen tai tuonti. Mikäli haet tilalta, voit maksaa tilauksesi samantien maksumääräyksellä tai käteisellä. Mikäli haluat tuotteet toimitettavaksi jonnekin, tila hyödyntää postia mahdollisimman paljon toimituksissa. Mikäli tilaus on kiireellinen, ilmoita siitä tilanhoitajalle.

  Työpaikat:

  Pohjolan tilan työpaikat näette omasta ketjustaan.

  Linkki:

  -Tilanhoitaja viinatynnyri • Viikkotiedote: viikko 16

  Aluksi:

  Haluan sanoa pahoitteluni tämän hetkisille tilaajille, sillä tiedän että tilaukset ovat merkittävästi myöhässä tällä hetkellä. Pyrimme saamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti valmiiksi, tietäen että meillä on muutamia suuria tilauksia joissa tulee kestämään hetken aikaa.

  Kiinnostaisiko?

  Pohjolan tila hakee väliaikaista rakentajaa tilan alueelle. Työtehtäviin kuuluu valmiiksi suunniteltujen rakennusten rakentaminen sekä vihersuunnittelu. Rakentajan kanssa sovitaan erikseen palkka jokaisesta työstä, jonka hän tekee. Omat työkalut katsotaan eduksi, mutta tila pyrkii tarjoamaan työkalut tarvittaessa. Kaiken rakennusmateriaalin kustantaa tila. Työssä on mahdollisuus tienata suuriakin summia, mikäli rakennukset rakentuvat nopeasti ja toimivasti.

  Mikäli kiinnostuit ylläolevasta työstä, ota yhteyttä tilanhoitajaan pelinsisäisesti.

  Edit: Työpaikka täytetty


  Lopuksi:

  Virallsiet työpaikat tulevat näkyviin seuraavien viikkojen kuluessa.

  -Tilanhoitaja Viinatynnyri • Väliaikatiedote:

  Tila etsii uutta väliaikaista rakentajaa tilalle. Työhön kuuluu rakennusten rakentaminen piirustusten mukaan, sekä vihersuunnittelu. Palkka sovitaan henkilön kanssa. Omat työkalut ovat eduksi, mutteivat pakolliset.

  Vaatimukset:

  Vaatimuksena on aktiivisuus ja nopea rakentaminen. Se että rakennetaan pari päivää ja jätetään työt kesken 1.5viikoksi ei käy.

  Jos kiinnostuit työstä, ota yhteyttä tilanhoitaja viinatynnyriin.

  -Tilanhoitaja viinatynnyri • Viikkotiedote 22:

  Tilaukset:

  Tila ei ota toistaiseksi lisää tilauksia. Nykyiset tilaukset ovat jo niin massiivisia tilan kokoon nähden että niiden kanssa kestää pitkään. Myöskään kauppaan ei toimiteta paljon enempää tuotteita, sillä kaikki menee jo nyt tilauksien tekemiseen. 

  -Viinatynnyri, tilanhoitaja


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.