Hevoskauppa Hallaharja





 • Oletko aina unelmoinut nopeasta ja kestävästä hevosesta? Ei hätää! Nyt voit saada sellaisen edullisesti Kuuran pääkaupungista, Hallasta! Kun tulet Roihusta Kuuraan, Pitkän sillan jälkeen hevoskaupan pitäisi jo näkyä oikealla puolella!

  Hinnoitus ja miten hinnoittelemme hevosemme

  Hinnoittelemme hevosemme niiden nopeuden, hyppykorkeuden ja sydämien määrän mukaan ja myymme niitä kahteen eri hintaan.
  Jos hevosella on yli 11 sydäntä, hevonen on yleensä myynnissä kalliimmalla hinnalla. Kuitenkin hevosen nopeus vaikuttaa enemmän hintaan kuin sydämet. Hyppykorkeus vaikuttaa hyvin vähän, vain silloin, jos hintaa on nopeuden ja sydämien määrän takia vaikea arvioida.

  Parempien hevosten hinnat ovat aina 45 ropoa

  Huonompien hevosten hinnat ovat aina 25 ropoa (Ei tällä hetkellä myynnissä)

  Otamme mielellämme parannusehdotuksia hintoihin, mutta emme anna alennuksia (ellei ole alennuskampanja päällä), sillä myymme kaikki hevosemme arkkukauppojen avulla.


  Noh, mitenkä sitten myymme hevosemme arkkukauppojen avulla?


  1.
  Katso hevosvalikoimaa. Jokaisen hevosen aitauksen vieressä on infoa hevosesta, eli kuinka nopea (Aika Kuuran pitkän sillan yli, valitukset otetaan vastaan ja virheellisestä ilmoituksesta korvaus, jos on ilmoitettua hitaampi), kuinka korkealle hyppää, sekä kuinka paljon sydämiä. Emme valitettavasti voi antaa ostajan koeajaa hevosiamme.


  2.
  Valittuanne hevosen, jonka haluat ostaa, mene kauppa-arkkujen luokse, ja osta lipuke arkusta, joka on numeroitu samalla numerolla kuin talli. Ostamasi lipuke toimii vain yhteen (1) talliin, emmekä korvaa, mikäli ostat väärästä arkusta lipukkeen.

  3. Ostettuanne lipukkeen, laittakaa lipuke oikean tallin vieressä olevaan arkkuun. Odota hetki, ja portti aukeaa ja saat hevosesi. Huom! Mikäli laitat lipukkeen väärän arkun alle, voit ottaa sen pois arkun alta olevasta suppilosta myös grieffaamatta. Näin voit laittaa lipuukkeen vielä oikeaan arkkuun.

  Ennen kuin olet ostanut hevosen kaupastamme, varmistathan, että sinulla on joko satula tai hihna mukanasi, jotta saat kuljetettua hevosesi. Emme myy satuloita tai hihnoja! (Tulevaisuudessa tähän saattaa tulla muutos)

  Hevoskaupalla on myös osa näistä sekä selitys miten määritämme hevosten nopeuden.

  Ps. Otamme ilomielin vastaan ylimääräistä sokeria. Ethän myöskään sotke ketjua, sillä ilmoitan ketjuun mahdollisista alennuskampanjoista sekä uudistuksista!



 • Mikäli ostat lipukkeen, sinulla on kolme päivää aikaa ottaa hevonen tallistansa. Mikäli et tässä ajassa sitä nouda, laitan uuden lipukkeen tallin kauppa-arkkuun jotta muut voivat ostaa. Tallit eivät ole tarkoitettu hevosten varaamiseen. 

  Mikäli haluat erikseen varata hevosen, tule juttelemaan kasvokkain ja ota 10 ropoa mukaan niin asia järjestyy.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.