Kirjallisuuskilpailu Kuurassa • Akateeminen kirjakauppa järjestää Kuurassa kirjallisuuskilpailun. Kilpailussa jaetaan palkintoina yhteensä 1200r Aurinkomaan kulttuurielämän hyväksi. 

  Kilpailun voittajat julkistetaan 1.5.2018. Kilpailuun osallistuneiden kirjat julkaistaan kirjakaupassa, ellei kirjaa jouduta hylkäämään (eli ei aatelistoa tai Valtiasta halventavia kirjoja tai muuta tommosta). Kirjat voivat olla kaunokirjallisuutta, tietokirjallisuutta, elämäkertoja, muistelmia, opaskirjoja tai muita miksi-teit-sen-taidekirjoja.

  1.Palkinto 500r

  2.Palkinto 250r

  3. Palkinto 200r

  4. Palkinto 120r

  5. Palkinto 80r

  6. Palkinto 50r

  Osallistumisrajaa ei ole, voit tehdä vaikka 20 kirjaa jos haluat, kunhan ne ovat aidosti kirjoja eikä mitään 5 sivun rämpyköitä.

  Kuusi parasta kirjaa listataan myös nimilaattaan Akateemisen kirjakauppaan julkistamistilaisuuden jälkeen.
  Kuitenkin näiden kuuden voittaneen lisäksi jokainen kirjailija on voittaja, sillä hän saa kirjansa julkisuuteen ja myyntiin!

  Toivon kaikille hyvää inspiraatiota ja vielä ohjeena (kannattaa kirjottaa wordilla tms. ennenkuin kopioi kirjaan, mitä tahansa voi sattua). 

  Kirjat arvioi lautakunta pisteillä 1-5. Tasatilanteissa lautakunnan puheenjohtaja päättää sijoitukset nopalla.

  Jos haluat osallistua, laita kirja tulemaan Raistlin_Majer3:n postilaatikkoon osoitteessa Auringontie 1 b, Halla, Kuura. Mielellään alkuperäinen kirja, jonka tekijä saa takaisin, tai kolme kopiota alkuperäisestä (ILMAN SINETTIÄ). Kiitos. • Kirjoituskilpailun aikarajaa on jatkettu 9.5 asti, eli kirjan voi vielä palauttaa 9.5, kello 14:00 mennessä. Kirjoituskilpailun voittajat julistetaan Kuuran Akateemisella kirjakaupalla 18:00 toisessa kerroksessa. • Kiitos kaikille osallistuneille

  Tässä vielä jaetut sijat ja kirjat:


  1. Meowlicious Kadotusoppi, pisteet 27,5

  2. Fadass69 Luolien Tutkimus, pisteet 27

  3. Eki Sukututkimus, pisteet 23,5

  4. sinjankon kirjat Petturi 1 ja Petturi 3, pisteet 15,5

  5. sinjanko Petturi 2, pisteet 15

  6. RaikaSS Säästöopas, pisteet 11,5

  Kirjat ovat saatavilla eri yleisöille Akateemisen kirjakaupan ensimmäisen kerroksen valikoimassa. Tervetuloa.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.