Lakitoimisto Majer3 • Lakitoimisto Majer3 avaa ovensa osoitteessa Pääkatu 12 Kuura, yläkerta sisäänkäynti sivuportaikon kautta., ei juhlia. Kukin henkilö saa juhlia tapahtumaa omassa kodissaan yksin itsenäisesti. Lakitoimistosta saa mm. seuraavia palveluita

  Asianajoa oikeudessa ja oikeustapauksissa

  Jos tarvitset laintuntevaa oikeusapua oikeusjutussa tai tulevan oikeusjutun suunnittelussa ota yhteyttä. Teemme oikeudellista puolustussuunnittelua, sekä tarjoamme juridista apua oikeustapauksien määrittämisessä. Tämä tehdään tapauksissa, joissa joudutaan erikseen identifioimaan rikosten sisältö ja siten rikossyytteiden nimikkeet.

   

  Syyttäminen

  Kaipaatko asianomistajana kunnon graniitinlujaa lakiapua oikeuteen? Yrityksemme tarjoaa valtakunnan laadukkainta syytetukea oikeudessa.

   

  Sopimuksien kirjoitus (tilaussopimukset)

  Jos haluat pitäviä ja hyödyllisiä sopimuksia tai sopimuksia, joissa joudutaan sopimaan monista asioista, kannattaa ottaa yhteys sopimusoikeuden asiantuntijoihin. Yrityksen omistaja on kirjoittanut mm. Sopimusoikeudellisen teoksen tuoreimmista sopimusoikeuden hyödyllisistä kikoista kirjassa Sopimushyöty. (Saatavilla akateemisessa kirjakaupassa).

   

  Oikeusteoreettisia tutkimuksia

  Esimerkkinä, ote oikeudellisesta teoksesta Oikeusperiaat:

  Oikeussääntö ja periaate

  Kun puhutaan oikeusperiaatteista, niillä tarkoitetaan lain tulkinnan kohdalla käytettäviä periaatteita. Lait ovat siis oikeussääntöjä, joiden tulkinnassa käytetään tuomarin harkintaa esimerkiksi rangaistustuomiossa tai eri tyyppisissä valituskeisseissä. Jotta tuomarin tai muiden mahdollisten virallisten oikeustoimijoiden toiminta olisi uskottavaa ja luotettavaa, on syytä etukäteen miettiä mille harkinnalle, periaatteille ja tietopohjalle tuomarointi rakentuu. Harkinta ja faktatieto ovat selvästi keskeisiä tekijöitä, kun oikeustapausta ratkotaan. Näiden selkeämpien lisäksi vaikuttavana tekijänä ovat oikeusperiaatteet, jotka muodostavat tuomaroinnin taustalle toiminnallisen filosofian. Eli oikeusperiaatteilla ohjataan keissiin liittyvien faktojen harkintaa. Seuraavaksi tarkastelemme muutamia oikeusperiaatteita oikeuden toiminnan näkökulmasta.

  Oikeudellisia lausuntoja ja lakivalmistelua tilauksesta

  Teemme tarvittaessa oikeudellisia drafteja lakien ja paikallisten sääntöjen luomiseen tilaustyönä. Hyödynnämme työssä kymmenien vuosien oikeusteorian ja filosofian osaamista.

   

  Lakitoimiston henkilökunta

  Johkusss, syyttäjä, asianajaja

  Raistlin_Majer3, syyttäjä, asianajaja, oikeusteoreetikko (yrityksen omistaja)


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.