Oikeudenkäynti: Raistlin_Majer3 vs Piksutin • Raistlin_Majer3 syyttää Piksutinta murhasta. Oikeudenkäynti tulee mitä luultavimmin olemaan nopea, koska syytetty on tunnustanut syytteensä.

  Oikeudenkäynti pidetään tänään 27.3.2018 klo 19:00 

  Tuomari, Keksistinen, Aurinkomaan oikeuslaitos. • Aurinkomaan korkeinoikeus on todennut syytetyn syylliseksi tappoon ja alensi tuomiota seuraavasti: 30 vrk vankeudesta -> 14 vuorokauteen vankeuteen, ja 400r korvauksista 200r korvauksiin @Raistlin_Majer3:lle 

  Alkuperäinen tuomio:

  30vrk vankeutta, 400r korvauksia, rikosnimikkeenä murha.


  Korkeimmanoikeuden tuomio:

  14vrk vankeutta, 200r korvauksia, rikosnimikkeenä tappo.


  Tuomari, Keksistinen, Aurinkomaan oikeuslaitos. • Asiaa puidaan vielä kerran Valtiaan käskystä korkeimmassa oikeudessa. Asiaa oikeudessa käyvät läpi Valtias, Vararuhtinas, Jaarli, Käskynhaltija sekä korkein hovioikeus. Oikeudenkäynti on suljettu ja mustakaartin väki valvoo oikeudenkäyntiä erittäin tarkasti, joten jos yrität edes ilman aseita ja varsinkin aseiden kanssa tulla paikalle, sinut pidätetään välittömästi. • Aurinkomaan korkeimman oikeuden ja Valtiaan yksimielisellä päätöksellä Piksutin on tuomittu 2000r korvauksiin Raistlin_Majer3:lle sekä 14vrk vankeuteen.

  Tuomari, Keksistinen, Aurinkomaan oikeuslaitos. • Valtiaan yksinoikeudelliseen päätäntävaltaan, jos lain haluat niin murha. Korvauksia vain nostettiin.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.