Pohjolan tilan avajaiset • Hyvää päivää kaikille aurinkomaan kansalaisille. Minun on ilo ja kunnia kutsua teidät kaikki pohjolan tilan avajaisiin 31.3.2018. Tässä viestissä kerrotaan avajaisista sekä siihen liittyvistä asioista.

  Säännöt:
  Avajaisissa pätee aurinkomaan lain lisäksi tilanhoitajan ohjeistus ja alla olevat säännöt:
  - Tapahtumaan ei saa tulla sairaana. Mikäli huomaat sairastuvasi tapahtuman aikana poistu paikalta välittömästi.
  - Alkoholin tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena olo on sallittua, joskin se on rajoitettua. Et saa päihtyneenä aiheuttaa turvallisuuden heikentymistä tai olla häiriöksi muille.
  - Mikäli olet saanut porttikiellon tilalle ei sinulla ole oikeutta saapua tilan alueelle. Mikäli yritätkin tulla tilalle häiriköimään, siihen tullaan reagoimaan.

  Avajaisten alku:
  Avajaiset alkavat klo 17 aikaan kuuran myymälän luona. Avajaiset aloitetaan kaupalta, jolloin kauppa avataan virallisesti. Olemme hetken kaupan luona, jolloin vastaan teidän mahdollisiin kysymyksiin. Tämän jälkeen siirrymme tilalle, jossa alkavat sitten viralliset avajaiset.

  Avajaiset tilalla:
  Kun saavumme tilalle, esittelen teille tilan rakennuksia ja puhun muistakin tilaan liittyvistä asioista. Sen jälkeen siirrymme päärakennukselle, jossa otan tilauksia vastaan, keskustelen teidän kanssanne ja nautimme toistemme seurasta. Päärakennuksella on yksinkertainen ruoka ja juoma tarjoilu vieraille. Tilaisuus kestää noin tunnin, joskin avajaisia voidaan lykätä puoli tuntia mahdollisen yön tullessa. Mikäli olet saanut VIP lipun, lue myöhemmin tässä kirjoituksessa oleva maininta. Avajaiset huipentuvat lopetukseen jossa tila jakaa 3 kpl lahjakortteja tilan kauppaan ja julkaisee foorumipostaukset foorumille sekä pitää pienen ilotulituksen.

  Tilaukset:
  Tila ottaa tapahtuman aikaan tilauksia vastaan. Mikäli tilaus on pieni, se voidaan mahdollisesti toimittaa jopa avajaisissa. Kaikkiin tilauksiin avajaisten aikana liittyy pieni asia, joka näkyy tämän viestin lopussa.

  Normaali tuleminen:
  Mikäli et ehdi avajaisten alkuun, on sinulla mahdollisuus tulla avajaisiin jälkikäteen, kunhan koputat ovelle ja ilmoitat tulostasi minulle.

  Vip lippu:
  Oletko saanut VIP lipun? Onnitteluni. Vip liput saaneet ovat lähes tulkoon kaikki aatelisia, joten ei kannata yrittää kysyä minulta VIP lippuja. Vip lipun saaneille on tiedossa erikois esittely tilalla, sekä muita hienoja juttuja. Vip ohjelmasta ei tässä tiedoteta, se selviää sitten paikan päällä. Vip ohjelma alkaa klo 18.30, jolloin jo kaikki muut ovat poistuneet tilalta. Saatte tulla paikalle jo avajaisten alkaessa mutta viimeistään halukkaiden on tultava tilalle 10min ennen ohjelmanne alkua. Vip lipun saaville toimitetaan kutsu ennen tiistaita.

  Sijainti:
  Mikäli etsitte tilaa ettekä ole alussa paikalla, löydätte tilalle lähtemällä hietalaakson kaivosta kohti. Tie sinne alkaa ennen sepänpajaa, köyhäintalon vierestä. Kuuran liiketila sijaitsee osoitteessa maailmanpuunaukio 2. Liiketilalle tulee tuotteita myyntiin avajaisten alussa. Paikalle on viitoitus köyhäintalon lähettyviltä.

  Avajaisten tarjoukset:
  Kyllä kuulit oikein! Avajaisten aikaan on tilalla myös muutama tarjous jotka näette alapuolella:
  - 30% alennus Leipureille ja lääneille. Mikäli tilaus tehdään tilalla tai avajaisten aikana.
  - 10% alennus kaikille kansalaisile. Mikäli tilaus tehdään tilalla tai avajaisten aikana.

  Alennus ei koske liiketilassa tehtävää kaupankäyntiä kauppa-arkuilla.

  Muuta:

  Tähän viestiin tulee vielä päivittymään tärkeitä tietoja, joten suosittelen seuraamaan.

  Hyvää avajaispäivää kaikille!
  -Tilanhoitaja viinatynnyri

  PS: Tilanhoitajan toive: Älkää sotkeko ketjua millään "xd hasu juttu" viesteillä! Jos joku haluaa kysyä, kommentoida tai haukkua, saa ottaa yhteyttä pelinsisäisesti. • Muistakaa avajaiset tunnin päästä! Tiedotettavana on sellainen että tilalla on vielä muutamat asiat kesken, joten älkää ihmetelkö. Lisäksi tilalla pidetään pieni äänestys tapahtuman yhteydessä

  -Viinatynnyri • Kiitokset kaikille ketkä kävivät paikalla. Avajaiset menivät kerrankin rauhallisesti, ja itseni mielestä hyvin. Parin päivän päästä tulee ilmoitusketju tilan asioille, joten tämän voi sulkea.

  -Tilanhoitaja viinatynnyri


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.