Virtainmaan tiedotusketju


 • Ylläpitäjä

  Virtainmaan kaupungintalolla on nyt ostoarkkuja. Mikäli arkut ovat täynnä, kyseiselle materiaalille ei ole sillä hetkellä tarvetta. Älä siis häiritse minua pelin sisällä arkkujen tyhjentämisen tiimoilta.

  Ostohinnat:

  Tammipuu          0,04r

  Kuusipuu           0,04r

  Luu                     0,2r

  Tumma tammipuu 0,04r

  Koivu                 0,04r


 • Ylläpitäjä

  Virtainmaan avaa Vehnäkallion kaivoksen. Kaivosjohtajana tulee toimimaan Kaketeus. Vehnäkallio ei palkkaa työntekijöitä, eikä se näin ollen tule haittaamaan Kuuran kaivosten työntekijäpulaa. Kaivoksen malmien myynnistä vastaa lääni. Tilauksien tekeminen ja töiden kyseleminen kaivosjohtajalta tulee olemaan tuloksetonta. Kaivoksen malmeja myydään ensisijaisesti sepille!


 • Ylläpitäjä

  Ostoarkkuja lisätty.


 • Ylläpitäjä

  Suuraro on vielä kerran siirtynyt erilaiseen palkanmaksusysteemiin, joka on nyt sekoitus kahta edellistä.

  Kaikille ovat tarjolla ostoarkut, joihin voi myydä tuotteita.

  Ostoarkut tulevat olemaan pääsääntöisesti renkien ja sivutyöläisten käytössä, sillä maanviljelijöille tullaan maksamaan työstä parempi korvaus. Mikäli minulle kuitenkin tulee poissaoloja pelistä, on myös malttamattomien maanviljelijöiden palkat turvattu.


 • Ylläpitäjä

  Suuraroon on perustettu vihdoinkin Virtainmaan oma Jokupuoti. Jokupuoti sijaitsee Villalan tilalla rakennuksessa, jossa ennen oli irtolaisten suppilot. Löydät sinne jatkamalla suoraan renkien ostoarkkujen ohi. Tervetuloa ostoksille! • Huomio Aurinkomaan kansalaiset!

  Räätälinliike Kukkahattu on viimein avattu! Löydät puodin Virtainmaalta osoitteesta Keskusaukio 3, juuri suihkulähteen ja leipomon vierestä. 

  Myyntiarkusta voi tällä hetkellä ostaa satuloita huokeaan 19r hintaan!

  Voit auttaa räätälin työtä lahjoittamalla ylimääräistä kasvillisuutta, väriaineita tai muuta materiaalia. Tällä hetkellä suuri kysyntä on luille, joille löytyy ostoarkku puodista. Luita ostetaan hintaan 3r/kpl! Toinen ostoarkku on alruunoille ja niitä voi nyt myydä hintaan 2r/kpl.

  Räätäli on myös kiinnostunut ostamaan mobeilta saatavia vaatekappaleita, kuten puvun takkeja! Hinnoista voidaan neuvotella.

  Mikäli haluat tilata vaatteita, voit jättää räätälin postilaatikkoon sinetöidyn kirjeen, tai vain kysyä asiasta henkilökohtaisesti.

  Hinnasto:

  Kolmikolkkahattu - 5.00r

  Liivi - 7.00r

  Housut - 11.00r

  Saappaat 6.00r

  Värjäys maksaa extraa!

  Huomioithan, että läänienvälinen toimitus ei ole aina taattua, ja tulee maksamaan ylimääräistä.

  Tilaa itsellesi näyttävä asukokonaisuus jo tänään räätäli Meowlicioukselta! • Hyvää päivää Aurinkomaan kansalaiset.

  Arvon lääniherra Tristisi tulee valitettavasti olemaan poissa seuraavat kaksi kuukautta. Siksi ajaksi hän on nimittänyt minut, kamariherra sinjankon Virtainmaan läänin johtoon. Lääniin liittyvissä asioissa voit siis ottaa minuun yhteyttä. Tammikuussa palatessaan Tristisi alkaa jälleen johtamaan Virtainmaata normaaliin tapaan. Läänin toiminta tällä ajalla tulee Tristisin poissaolosta huolimatta jatkumaan niin normaalisti kuin mahdollista.

  Lääni jatkaa edelleen kiinteistöjen myyntiä normaaliin tapaan, mutta uusia rakennuksia ei Tähkävirtaan tulla rakentamaan ja kaikki nykyiset kekskeneräiset rakennukset tulevat pysymään keskeneräisinä jonkin aikaa.

  Ammatteihinkin pystyy hakemaan aivan normaalisti, vaikka joihinkin ammatteihin ei palkata vasta kun tammikuussa. Virtainmaan vapaista ammateista ja niihin hakemisesta pystyt lukemaan lisää täältä.

  Jos tunnet, että sinulla on kritisoitavaa tai joku ehdotus läänille, Tähkävirran keskustasta löytyy ilmoitustaulun takaa, kaupungintalon seinästä läänin postilaatikko, johon voit jättää palautteesi.


  Terveisin, Virtainmaan kamariherra, sinjanko Puunhakkaaja


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.