Kuuran läänin vapaat työpaikat! • Kuuran läänin vapaat työpaikat  Baarimikko

  Baarimikko on läänin alaisuudessa toimiva yrittäjä, jolla on käytössään Kuurassa sijaitseva baari. Baarimikon tehtävänä on ylläpitää baaria, tilaamalla sinne tarvittavia alkoholijuomia, kuten rommia, grogia tai omenaviiniä. Ammatti soveltuu sivutyöksi, ehtona on kauppa-arkkujen täyttö. Alkoholijuomia on myytävä kauppa-arkuissa. Yhteydenotot lääninherraan tai kamariherraan.


  Hovimestari

  Hovimestari on läänin alaisuudessa toimiva työntekijä. Hovimestarin tehtäviin kuuluu Kuuran linnanhovin palveleminen ja linnan ylläpitotehtävät. Hovimestari noutaa vieraat portilta ja opastaa heitä linnassa.

  Hovimestari saa huoneen linnalta, sekä kaiken ruoan lääniltä. Hovimestarin palkka on 50r/viikko. Hovimestarin on oltava luotettava ja lojaali, mitkä ovat ainoat vaatimukset virkaan. Työhakemukset kirjallisena läänin postilaatikkoon. (postilaatikko sijaitsee linnan edustalla)

  Lisätietoja saat lääninherralta.


  Kaivosjohtaja, Kaivosmies

  Kuuran lääni etsii alaisuuteensa vastuullista kaivosjohtajaa. Jonka tarkoituksena on palkata kaivosmiehiä toimintaansa. Työtehtävään kuuluu kaivoksen ylläpito, tilausten toimitus ja alaistensa palkkaaminen. Työ on raskasta ja yksitoikkoista, mutta siitä maksetaan hyvin.

  Kaivosjohtajan palkka on 20% kaivoksen tilauksista. Yhteydenotot lääninherraan tai kamariherraan. Hakemukset läänin postilaatikkoon, sinetöitynä.


  Kamariherra

  Kamariherra on läänin virkamies, joka toimii Lääninherran alaisuudessa erilaisissa tehtävissä sekä hallinnoi Lääninherran puheille pääsyä.

  Kamariherran aloituspalkka on noin 50r/viikko, (edellisen viikkopalkka loppuaikoina oli jo 100r/viikko koska toimi pitkiä aikoja sijaisenani) + huoneisto linnasta tai vapaavalintainen työasunto kaupungista + ruoka. Hakemukset kirjallisina linnan postilaatikkoon.


  Kulttuurivastaava

  Kulttuurivastaava on läänin ja kulttuuriviraston alaisena toimiva työntekijä. Kulttuurivastaava huolehtii Kuuran läänin kulttuurista, yhteistyössä Lääninjohdon, sekä Hovinarrin kanssa. Työtehtäviin kuuluu Kuuran kiltahuoneen, kulttuuri-talon, kahvion ja kirjaston ylläpito; Kuuran läänin kulttuurin kehittäminen, kilpailuilla, juhlilla tms. Kaikista suunnitelmista pitää tehdä kirjallinen raportti läänille tai kulttuurivirastolle.

  Kulttuurivastaavan palkka on 50r/viikko + kahvion kaikki tulot. Kulttuurivirastolta voi anoa pientä hyvitystä kirjaston ylläpidosta, mutta asiasta sovittava Hovinarrin kanssa.


  Leipuri

  Leipuri toimii Kuuran leipomossa, yksityisyrittäjänä. Leipuri valmistaa tuotteita, maatilan tarjoamista aineksista. Leipurin ammatti soveltuu sivutyöksi.

  Leipuri on yrittäjä, joten lääni ei maksa hänelle palkkaa. Leipuri saa tilat lääniltä. Lisää voi kysyä lääninherralta tai kamariherralta. Hakemukset voi tehdä suullisesti tai jättää hakemuksen kirjallisena läänin postilaatikkoon.


  Majatalonpitäjä

  Majatalonpitäjä toimii Kuuran majatalossa, yksityisyrittäjänä. Majatalonpitäjä ylläpitää majataloa, vuokraa huoneita, järjestää tapahtumia, sekä tarjoilee ruokaa ja juomaa. Ammatti soveltuu sivutyönä ja on jopa kannattavaa, koska työ on ajanjaksoista.

  Palkkana on majatalon kaikki tulot. Hakemukset voi tehdä suullisesti tai jättää hakemuksen kirjallisena läänin postilaatikoon.


  Panimomestari

  Panimomestari toimii Kuuran panimossa, yksityisyrittäjänä. Panimomestari valmistaa ja myy jälleenmyyjille alkoholijuomia. Panimomestarin työ on vaativaa ja edellyttää aiempaa kokemusta panimotoiminnasta. Panimomestari voi palkata itselleen alaisiksi panimotyöläisiä, jolloin panimo saa tuotettua juomia tehokkaammin. 

  Panimomestari on yrittäjä, joten lääni ei maksa hänelle palkkaa. Panimomestari saa tilat lääniltä. Lisää voi kysyä lääninherralta tai kamariherralta. Hakemuksia voi jättää läänin postilaatikkoon Kuuran linnan edustalle.


  Pankkiiri

  Lyhyesti: Hoitaa pankkia ja toimii esimiehenä.

  Pankkiirilla on suuri vastuu pankista ja pääsy kaikkiin pankin toimintoihin ja tileille. Pankkiiri hoitaa keskuspankin rahapajaa ja toimii esimiehenä muulle pankin henkilökunnalle suoraan Voudin alaisuudessa. Pankkiirin virka on korkea luottamustehtävä. Hoitaa myös Kuuran läänin verotuksen, kuukauden lopuksi.

  Pankkiiriksi? Tee hakemus voudille (tai Jaarlille)

  Pankkivirkailija

  Lyhyesti: Hoitaa pankkia

  Pankkivirkailija toimii pankkiirin alaisuudessa ja hoitaa pankin kassaa, tilejä, nostoja, talletuksia ja muita pankin tehtäviä. Edellytyksenä pankkivirkailijan toimelle on moitteeton ja rikokseton tausta, aktiivisuus ja riittävän pitkä pelihistoria.

  Pankkivirkailijaksi? Tee hakemus Kuuran Pankkiirille tai Voudille.


  Rakennusmestari

  Lyhyesti: Valvoo ja neuvoo rakentamisessa.

  Rakennusmestari toimii Kuuran läänissä vastuullisena esimiehenä rakentajille. Hän palkkaa sivutyöläisiä ja vakituisia, opastaen heitä. Hakemukset sinetöitynä Maaherralle tai Lääninherralle. Yhdessä katsomme mahdollisuuksesi.


  Rakennusvalvoja

  Rakennusvalvojat toimivat heille annettujen ohjeiden mukaisesti. Rakennusvalvojat rakentavat, purkavat ja koordinoivat. Hakemisestä lisää linkissä, ammattinimikkeestä.

  Yleisiä ohjeita ja vaatimuksia: Rakennusvirasto


  Seppä

  Seppä toimii Kuuran läänissä, yksityisyrittäjänä. Sepän tehtäviin kuuluu ylläpitää sepänliikettä, ostaa (jälleenmyyjän asemassa) raaka-aineita Kuuran kaivoksista ja toimittaa tarvittaessa tilauksia muihin lääniin.

  Palkka on todella hyvä jos vain aktiivisuutta ja kärsivällisyyttä riittää. Sepän tili on valvottu, mutta muuten kaikki sepänliikkeen tulot ovat ammatinharjoittajan.


  Sihteeri

  Sihteeri toimii lääninherran alaisuudessa. Sihteerille kuuluu kaikenlaiset kirjanpito ja organisointi hommat, kuten verotuksen alustavat toimet, varaston huolto, asukasrekisterin päivittäminen, lääninherran avustaminen, sekä kamariherran kanssa yhteistyö. Sihteerin tärkeä tehtävä on lääninherralta kysyttyihin kysymyksiin vastaaminen.

  Sihteeri saa linnalta huoneen, sekä toimiston. Palkka on 50r/viikko + ruoka. Hakemukset Kuuran läänin postilaatikkoon.


  Räätäli

  Räätäli toimii Kuuran läänissä, yksityisyrittäjänä. Räätälin tehtäviin kuuluu ylläpitää suutarinliikettä, ostaa (jälleenmyyjän asemassa) raaka-aineita kaivoksilta ja maatiloilta, sekä toimittaa mahdollisesti tuotteitaan muihin lääneihin.

  Palkka on kaikki liikkeen tuotot. Hakemukset voi tehdä suullisesti tai jättää hakemuksen kirjallisena läänin postilaatikkoon.  HUOM! Ammatit: räätäli, seppä, majatalonpitäjä, leipuri ja baarimikko! Mikäli toimit sivutyöntekijänä, jossain näistä ammateista, niin päätoimiset ammatinharjoittajat voivat korvata sinut! • Tämä viesti poistettiin!


 • Päivitetty. Hovimestari ja vakituinen leipuri on löydetty. • Päivitetty. Majatalonpitäjän paikka on täytetty. • Päivitetty. Baarimikko on löytynyt. • Päivitetty.

  Hovimestaria etsitään ^^ • Päivitetty.

  Rakennusmestarin, panimomestarin ja räätälin paikat avoinna! • Kaivosjohtajan paikka auki!

  Kiitos vanhalle kaivosjohtajalle, Minerrvalle, ajastaan Kuuran kaivoksessa. • Päivitetty.

  Pankkiirin virka on vapaa!

  Uusi kulttuurivastaava on löytynyt.

  Myös uusi hovimestari on löytynyt.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.