Akateeminen kirjakauppa • Akateeminen kirjakauppa

  Tervehdys kaikille tietokirjallisuuden ja kaunokirjallisuuden ystäville. Kuuraan on avattu Akateeminen kirjakauppa jossa tulee olemaan kymmenittäin ellei sadoittain erilaisia kirjoja myynnissä. Kirjakaupan löydät osoitteesta Auringontie 1 B, Kuura. Kirjavalikoiman kuvaukset ja tulossa olevien kirjojen nimet näkyvät täällä. Tänne tulee lähinnä postauksia uusista kirjoista, mutta kokonaislista ja kirjojen introt löytyvät wikistä.

  Jos haluat omia kirjojasi myyntiin, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. Myymme lähes kaikista aiheista tehtyjä kirjoja. Jokaisesta myydystä kirjasta maksetaan kirjan kirjoittajalle 50% tuotosta (miinus verot ja painokulut). Kirjailijan ei tarvitse huolehtia painosta, mainonnasta, eikä oikeastaan mistään muusta kuin, että muistaa hakea rahaa kun kirjoja on myyty.

  Edit* Tänne voi ehdottaa uusia kirjaideoita :D Jotkut saattavat päätyä tulossa olevien kirjojen listalle.

  Filosofin palvelut

  Kirjojen lisäksi saatavilla on myös Filosofi Raistlin_Majer3:n oikeuspalveluita niin juridiikassa kuin sopimusoikeudessa. Jos tarvitset pettämättömiä sopimusratkaisuja tai oikeudellista apua ota yhteyttä.

  Sopimuksien tekemisen lisäksi tarjoamme myös Aurinkomaan laadukkaimpia tutkimuksia eri aiheista. Halutessa tilaaja voi määritellä tutkimuksen salaiseksi tai erittäin salaiseksi, jolloin tutkimuskirjaa ei julkaista ollenkaan. Vastaavia tutkimuksia ovat olleet tiedusteluun ja talouteen liittyvät tutkimukset. • Nyt on saatavilla Kuuran akateemisessa kirjakaupassa ilmaiset 1 kirja per henkilö valtakunnan käytösopasta, sekä Aateliset sarjan ensimmäinen osa.
  Ilmaisjulkaisut ovat valtakunnan lahja alamaisille. • Julkaisin yön aikana vanhoja ja uusia kirjojani,

  Avoimuus

  Kritiikki

  Idea&Kritiikki

  Rakkaudesta

  Herkkyys

  Tutkimuskirja

  Kiitos Fadille että sain kirjat painoon hyvässä ajassa. • Aateliset II on julkaistu, kullekin on ilmainen 1 kappale per henkilö. Muistakaa noukkia myös ilmaiset kirjat Käytösopas, sekä Aateliset I. • Tänään on julkaistu myös DatArnoGuy:n tekemä kirja Kylttien kuvitus. Kirja sisältää erinomaisesti kerrottuja yksityiskohtia siitä miten voi tehdä eri värisiä tekstejä kyltteihin sekä käyttää myös esineitä kuvina kylteissä. Teos on myytävänä alakerrassa oikean puoleisessa salissa. Teoksen nitoneena ja kopioinneena osapuolena voin sanoa että kirja on Aurinkomaan kaunein kirja pariin vuoteen ja sisältää erinomaista informaatiota jota moni ei osaa. • Julkaistu kirja


  Valtakunnan tilaus, 1 ilmainen kirja kaikille

  Säädyt ja Kunnia

  Teos on Valtias Gremoksen auktorisoima esitysteos aurinkomaan säätyjen ja yhteiskunnallisten virkojen toiminnasta.
  Kiitän kirjoittajana mahdollisuutta työskennellä valtakunnan hyväksi. Kirjassa esitetään Aurinkomaan yhteiskunnan lisäksi, aateliston ja alamaisten paikkaa yhteiskunnassa, triumviraatin toimintaa, sekä erilaisten virkojen tehtäviä, velvoitteita ja oikeuksia. Kirja on saatavilla Kuuran akateemisessa kirjakaupassa. • Uudet julkaistut kirjat

  Meowliciouksen Kadotusoppi, Kirja on harvinaisia A-maan filosofisia teoksia, jossa käsitellään kadotuksen metaa, kadotusopin teoreettisessa viitekehyksessä.

  Fadass69:n kirja, Luolien Tutkimus on pakosti luettava kirja kaikille luolaseikkailijoille sekä aarteenmetsästäjille. Sisältää elintärkeitä tietoja kirjaimellisesti.

  Eki:n Sukututkimus on korkealaatuinen kulttuuriteko sukututkimuksen alalla. Suvuista kiinnostuneille erittäin antoisa kirja.

  RaikaSS:n Säästöopas on suunnattu Aurinkomaan aloittaville pelaajille, jotka haluavat taloudenpidosta tietoa.

  Vielä lopuksi olemme julkaisseet sinjankon Petturi-kirjasarjan. Tarina on dramaattinen ja trillerimäinen kokonaisuus.. Sarjaan on tulossa uusia numeroita ja se alkaa ensimmäisellä kolmella numerolla: 

  Petturi 1
  Petturi 2
  Petturi 3

  **Ûpdate

  Julkaisuluettelo päivitetty. • Tämä viesti poistettiin!


 • Tämä viesti poistettiin!

Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.