Virtainmaan työpaikat


 • Ylläpitäjä

  Hei kaikki irtolaiset!

  Haluatko työskennellä mukavassa pienessä työyhteisössä ja hankkia urallesi nostetta yhdessä Aurinkomaan tärkeimmistä ammateista?

  Tule nyt Virtainmaalle rengiksi! Rengeistä on kiinni koko Aurinkomaan ruokatuotanto ja he ovat täten tärkeässä asemassa Aurinkomaan yhteiskunnassa.

  Villalan tila tarjoaa rengeille asunnon, ruuan ja työkalut, sekä opastusta kaikkeen, mitä ikinä sinun tulee tietää Aurinkomaassa. Tarjoamme myös opastusta työhakemuksen tekoon siinä vaiheessa, kun se tulee sinulle ajankohtaiseksi.

  Rengin palkka määräytyy pelloilta kerättyjen raaka-aineiden mukaan. Luottamuksen kasvaessa mahdollisuus myös vaativampiin tehtäviin.

  Jos haluat Virtainmaalle, lähde Roihusta pankin luota oikealle kirjaston ohi ja jatka suoraa tietä matkaasi kohti Virtainmaata. Otan sinut avosylin vastaan!

  Lääninherra, Tristisi


 • Ylläpitäjä

  Leipuri valittu.


 • Ylläpitäjä

  Seppä löytynyt, leipuri vaihtunut.


 • Ylläpitäjä

  Päivitetty. Haussa leipuri, seppä, majatalonpitäjä, puunhakkaaja ja kalastaja. Rengiksi pääsee aina ilman hakemusta!


 • Ylläpitäjä

  Virtainmaa palkkaa ainakin yhden luotettavan

  Kamariherran

  Kamariherran tehtävät ovat monipuolisia, aikaavieviä ja ehdotonta luotettavuutta vaativia. Virtainmaa etsii läänin kasvaessa kamariherraa lääninherran avuksi.

  Hakijalta vaaditaan:

  - Pitkä ja maineikas ura Aurinkomaan erilaisissa työtehtävissä

  - Puhdas rikosrekisteri

  - Aktiivisuutta

  - Luotettavuutta

  - Järjestelmällisyyttä

  - Valmius toimia työssa ainakin seuraavat 3kk

  - Ystävyyttä ja halua auttaa kaikkia ihmisiä säätyyn ja arvoon katsomatta

  Työ tarjoaa:

  - Haasteita

  - Monipuolisen työnkuvan

  - Palkka 50r/viikko + luontaisedut (Palkkaa voidaan nostaa ansioituneelle ja pitkään työssä pysyvälle kamariherralle)

  - Mukavan pomon ;)

  Hakuaikaa on 31.7 asti, mutta palkkaus suoritetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset suosituksineen voi toimittaa pelin sisällä minun henkilökohtaiseen tai läänin postilaatikkoon. Kyse on yhdestä läänin haastavimmista tehtävistä, joten jos et tiedä, mitä hakemukseen tulee kirjoittaa, suosittelen hankkimaan töitä ensin jostain muualta saadaksesi kokemusta.


 • Ylläpitäjä

  Urakkatyö

  Muurin ulkopuolen koristelu. Muurissa malli valmiina. 30r/osio. Materiaalit lääniltä. Lisätietoja saa minulta pelin sisällä.


 • Ylläpitäjä

  Päivitetty. Tilanhoitaja, rakennusvalvojan, posteljoonin ja panimomestarin paikat auki edellisten lisäksi.


 • Ylläpitäjä

  Päivitetty. Kamariherra, tilanhoitaja ja panimomestari löytynyt. Maanviljelijän paikka avautunut.


 • Ylläpitäjä

  Räätäli

  Räätäli on yksityisyrittäjä, jolle on rakennettu Tähkän keskustaan liiketila ja pieni asunto yhdelle parhaista kauppapaikoista. Räätäli maksaa läänille liiketilan käytöstä vuokraa 10r/kk. Koska liiketila sisältää asunnon, tulee yrittäjän maksaa kuukausittain myös normaali valtion määräämä kiinteistövero 15r/kk. Mikäli räätäli hoitaa liikettään huonosti, lääni etsii tilalle uuden yrittäjän. Hakemusta ei tarvitse, voit ilmaista kiinnostuksesi pelin sisällä lääninherralle tai kamariherralle, niin hoidetaan sopimus kuntoon.


 • Ylläpitäjä

  Kaivosjohtaja

  Etsitään kaivosjohtajaa Murskeperän entiselle kivilouhokselle. Louhoksen vierestä löytyy mahtavat vuoristot raudan kaivamiseen ja kaivamista ei enää rajoiteta.

  Tulevalla kaivosjohtajalla tulee olla:

  - Johtamiskykyä

  - Kärsivällisyyttä

  - Kyky omaksua valmiiksi suunniteltu rakennustyyli (helppo) ja tätä myötä laajentaa kaivoksella sijaitsevaa kylää

  - Halua toimia täysin Virtainmaan läänin alaisuudessa.

  - Aktiivisuutta

  - Puhdasta rikosrekisteriä

  - Kyky ja halu toimia irtolaisten ja uusien pelaajien kanssa

  Tulevalta kaivosjohtajalta vaaditaan kokemusta Aurinkomaasta ja odotetaan, että tulevassa työssä ollaan vähintään 3kk ajan. Virtainmaalla ei ennen ole ollut kaivosta, joka on työllistänyt ulkopuolista porukkaa, joten mahdollisuudet oman kylän kasvattamiseen ovat suuret, jos luonne on oikea. Tällä turvataan koko Virtainmaan läänin ja sitä kautta valtakunnan malmien saanti.

  Kaivosjohtaja tulee saamaan palkkaa työstään sen mukaan paljonko malmeja kaivos tuottaa.

  Virtainmaan lääni omistaa kaivoksen ja tulee hoitamaan kaivosta kaivosjohtajan kanssa. Myöskin ilman, jos sellaista ei ole.

  Kaivosjohtaja toimii läänin työntekijänä, hän ei omista kaivosta tai sen maita. Sen takia lääni kustantaa kaikki rakennusmateriaalit, mitä kaivoskylässä tarvitaan.

  Lisätietoja pelin sisällä lääninherralta. Hakemukset suosituksineen läänin postilaatikkoon ja sinuun otetaan yhteyttä mikäli olet kiinnostava. • Päivitys

  Täytetty: Räätäli, majatalonpitäjä, leipuri

  Haetaan ja palkataan: Seppä, kaivosjohtaja

  Haetaan, muttei palkata vielä: Rakennusvalvoja, posteljooni

  Ylempää ja wikistä pystyy löytämään kuvaukset ammateista. Työhakemukset voi jättää läänin postilaatikkoon, jonka pystyt löytämään Tähkävirran keskustasta, kaupungintalon seinästä. Kaupungintalo on heti ilmoitustaulun takana.

  Jos haluat rengiksi, puunhakkaajaksi tai kalastajaksi Virtainmaalle, et tarvitse työhakemusta. Ota vain yhteyttä minuun. 


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.