Kuuran kaivos • Kuuran kaivos tiedottaa:


  Töitä tarjolla!

  Oletko uusi tai vanha pelaaja? Eikö sinulla ole töitä tai onko työssäsi liikaa tylsää vapaa-aikaa? Haluatko tehdä yhtä Aurinkomaan tärkeimmistä ammateista? Siinä tapauksessa hae kaivokselle! Tarjoamme sinulle mukavan murj- *köh* asunnon, täyttävää ruoka ja kaiken mitä kaivamiseen tarvitset! Eikä siinä vielä kaikki! Yli 100r edestä kaivavat saavat -10% alennuksen kaikista Kuuran asunnoista! Hakemusta, haastattelua tai mitään muitakaan turhuuksia ei ole ja työtä voi tehdä myös sivutyönä. Sinun ei tarvitse osata mitään, sillä tarjoamme hyvän koulutuksen. Töitä voi kysellä kaivosjohtaja Minerrvalta. Kuvassa Kuuran kaivoksen ahkeria ryämiehiä.  Hinnasto:

  Rauta 2,5r
  Kulta 4,5r
  Lyijy 3r
  Punakivi 1r
  Lasuriitti 1r
  Voimakivi 10r
  Piikivi 0.1r
  Hiili 0.1r
  Kivi 0.05r
  Multa 0.005r

  (Seppille alemmat hinnat)

  Huom! Myymme rautaa ja kultaa toistaiseksi vain sepille. • @Minerrva Siinä ois työ,  joka ois helppo. Ainaki sais rahaa. Pitää viel oottaa että hakemus hyväksyttäisiin. Ja tuon työn jälkeen olis jo päätoimittajan työ lähempänä ;D • Perkele! • Huom! Lyijjyn hintaa on nyt nostettu 3r ja punakiven laskettu 1r
 • Oletko kyllästynyt nukkumaan yösi taivasalla tai kaipaatko vain luonnonhelmaan pikkukylän rauhaan? Haluatko lepuuttaa silmiäsi omassa pedissä raskaan työpäivän jälkeen?

  Kaivos tarjoaa nyt katon pään päälle jokaiselle vakituiselle kaivosmiehelle, kiitos ahkerien rakentajien @Walyrian ja @Myrkky. Sinun ei myöskään tarvi pelätä murtovarkaita, sillä lahjoitan jokaiseen mökkiin lukon ja avaimen! (omasta kullastani, jonka ostin seppänä, vihaajat hys hys)

   

  Kaivoksella ei edelleenkään ole nimeä, joten ehdotuksia saa antaa serverillä, discordissa ja foorumeilla. Älä kuitenkaan sotke tätä ketjua!


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.