Talven juhla Hallassa 11.3.2018 • 11. päivänä maaliskuuta 2018 järjestetään Kuuran läänin ja Kulttuuriviraston toimesta Hallan kaupungissa ”Talven juhla”. Juhlassa on tiedossa monenlaista ohjelmaa, mukaan lukien kilpailuja ja muita tapahtumia.

  Tapahtumaa valvovat mustakaartin ja vartioston jäsenet yhdessä turvallisuusvastaavan johdolla. Tilaisuuden aikana on osallistujien, kilpailijoiden ja muiden paikallaolijoiden noudatettava erityisiä järjestyssääntöjä, jotka julkaistaan piakkoin.

  Juhla noudattaa seuraavanlaista aikataulua:

  15:00 Aloitustilaisuus

  15:30 Tikarinheitto Hallan monitoimiareenalla

  Tikarinheitossa kukin kilpailija heittää tietyn määrän tikareita maalitauluihin tarkoituksenaan osua mahdollisimman keskelle. Tarkkuudesta myönnetään pisteitä, ja niitä eniten keränneet pelaajat voittavat kilpailun.

  Tarkimmille tikarinheittäjille on luvassa seuraavat palkinnot:

  1. sija 500r

  2. sija 250r

  3. sija 100r

  Tikarinheittoon osallistuminen on ilmaista ja kaikki kilpailuvälineet tarjotaan järjestäjien puolesta. Ilmoittautuminen tapahtuu pelinsisäisesti tai foorumiviestillä aarne210:lle viimeistään 10. päivänä maaliskuuta. Lisää tietoa kilpailun käytänteistä ynnä muusta annetaan paikan päällä.

  1. Tubaaja
  2. Keksistinen
  3. Himmeli
  4. Minerrva
  5. Elzieh
  6. fetus1482
  7. Ywwin
  8. Vesipullo
  9. Jean_de_Flambeur
  10. EragonSurvi

  16:15 Jäänveistokilpailu

  Jäänveistokilpailussa kilpailijat muotoilevat 9 kuution korkuisesta jääkuutiosta kaivertamalla haluamansa muodon. Kilpailijoilla on käytettävissään rautahakku ja rajallinen määrä kehikoita rakentamisessa tarvittavia telineitä varten. Aikaa veistämiseen on 30 minuuttia.

  Veistokset arvostelee puolueeton tuomaristo. Eniten tuomaristolta pisteitä saanut veistäjä voittaa hulppean 500r palkinnon ja saa veistoksensa pysyvästi esille Hallan keskustaan.

  Kilpailussa on tilaa kuudelle (6) kunnianhimoiselle rakentajalle, jonka lisäksi kilpailussa on 10 rovon pääsymaksu. Ilmoittautuminen tapahtuu pelinsisäisesti tai foorumiviestillä aarne210:lle viimeistään 10. päivänä maaliskuuta. Lisää tietoa kilpailun käytänteistä ynnä muusta annetaan paikan päällä.

  Voittaja paljastetaan jäänveistopaikassa klo 17:30.

  1.  Minerrva
  2.  aarne210
  3.  Tubaaja
  4.  Ywwin
  5.  Jean_de_Flambeur
  6. MineWarrior98

  17:15 Arpajaiset

  Juhlan yhteydessä olevissa arpajaisissa arvotaan hulppeita palkintoja arpoja ostaneille pelaajille.

  Arpoja on yhteensä 90, joista yksi pelaaja voi ostaa korkeintaan 5. Arpojen kappalehinta on 3 ropoa ja niitä myydään Hallan lava-aukiolla n. 15:05 – 15:25 välisenä aikana. Palkintoina arvotaan seuraavat asiat:

  • 250r rahapalkinto
  • 2 50r rahapalkintoa
  • Nopea hevonen & satula
  • Pullo sahtia 50% alkoholipitoisuudella
  • Lääninherran yllätyspalkinnot

  18:00 Lopetusseremonia

  Korkea-arvoisten aatelisten turvallisuudesta on huolehdittu mm. erillisen aition avulla monitoimiareenan yhteydessä. Heillä on tämän lisäksi tikarinheiton aikana ilmainen tarjoilu yms. etuja.

  Ystävällisin terveisin,

  Kuuran läänin ja Kulttuuriviraston edustajat • Tapahtuman jälkeen järjestetään aatelisille Kuuran linnassa erityinen tilaisuus, jossa aatelistolla on mahdollisuus seurustella ja tutustua toisiinsa vapaassa ympäristössä.

  Tilaisuudessa on ilmainen ruoka- ja juomatarjoilu. Luvassa on mahdollisesti myös hieman ohjelmaa. Tapaamista vartioivat vartioston ja mustakaartin jäsenet turvallisuusvastaavan johdolla.

  Kaikkien aatelisten toivotaan saapuvan paikalle mahdollisuuksien mukaan.  Aatelissäätyyn kuulumattomilla ei ole asiaa tilaisuuteen.

  Lisäohjeita annetaan juhlan aikana. • MUISTUTUS

  Huomio, jäänveistokilpailun osallistujat! Tällä hetkellä vain 2 kilpailijaa on maksanut 10 rovon pääsymaksunsa kilpailuun. Pääsymaksu on edellytys osallistumiselle, eikä palkintoja tulla myöntämään voittajalle, mikäli se on maksamatta. Muistathan siis tuoda 10 ropoa joko käteisenä tai maksumääräyksenä aarne210:lle tai Johkusssille viimeistään tapahtumaan mennessä!

  Ystävällisin terveisin,

  aarne210

  @Minerrva @Tubaaja @Ywwin • Järjestyssäännöt

  1. Kaikki vahinkoa aiheuttavat esineet ja aseet on kielletty (Miekat, musketit yms.)
  2. Tapahtumaan ei saa tulla sairaana, vartijat tarkastavat kaikki paikalle saapuvat sairauksien varalta.
  3. Tapahtuma-alueelta ei saa poistua
  4. Järjestäjiä sekä turvallisuushenkilökuntaa on ehdottomasti toteltava, kaikenlaisesta niskuroinnista seuraa juhlasta poistaminen.
  5. Aikatauluissa pitää pysyä ja toisiin paikkoihin pitää siirtyä ajallaan
  6. Siirtymien aikana saa kulkea vain tiettyä reittiä eikä siltä saa poiketa, reiteille ei myöskään saa jäädä odottelemaan pitkiksi ajoiksi vaan siirtyminen tulee suorittaa nopeasti.

  Kaikkia sääntöjä tulee ehdottomasti noudattaa ja jos et tottele sääntöjä, sinut voidaan poistaa tapahtumasta. Myöskin edellämainittu järjestäjien ja turvallisuushenkilökunnan kuunteleminen on tärkeää kaikkien turvallisuuden kannalta. • Talven juhla järjestettiin eilen, 11.3.2018, Hallan kaupungissa Kuurassa.

  Pian aloitustapahtuman jälkeen järjestetyssä tikarinheitossa nähtiin jäljelle jääneen ajan vuoksi virallisten osallistujien lisäksi myös paikalla olleiden vapaaehtoisten heittoja. Voiton vei kotiin täydellisellä 15 pisteen pistemäärällä Ywwin. Toisen ja kolmannen sijan saivat 12 pisteellään Wwalzu ja Odeboy, joiden välinen sijoitus ratkaistiin ylimääräisellä kierroksella.

  Jäänveistossa vastakkain asettuivat Minerrva, aarne210, Tubaaja, Jean_de_Flambeur, MineWarrior98 ja Raistlin_Majer3. Patsaat olivat valmiita puolessa tunnissa, ja voittajaksi julistettiin myöhemmin järjestetyssä tilaisuudessa 14,5 pisteellä nimettömällä veistoksellaan Jean_de_Flambeur.

  Arpajaisissa arpoja myytiin yhteensä 63. Maailmanpuulla järjestetyssä arvonnassa palkintojen saajiksi julistettiin seuraavat pelaajat:

  • 50% sahti: DatArnoGuy
  • Tubaajan lahjoittamat nopeuden juomat: Fadass69 ja Tubaaja
  • 50r rahapalkinnot: Termesh ja Fadass69
  • Hevonen ja satula: Viinatynnyri
  • 250r rahapalkinto: MineWarrior98
  • Creeperin pää: Wwalzu
  • Papukaija: Tristisi
  • Termesh Collection -puku: Raistlin_Majer3

  Ylipäätänsä juhla onnistui pientä viivästystä lukuun ottamatta hyvin. Tahdon kiittää Kuuran lääniä (Johkusss) ja Oikeuslaitosta (Wwalzu) yhteistyöstä tämän hienon tapahtuman parissa ja toivon, että vastaavanlaista toimintaa järjestetään tulevaisuudessakin.

  Ystävälisin terveisin,

  Hovinarri aarne210


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.