Intoken • Moro. 

  Jos täällä on kryptovaluutoista yhtään kiinnostuneita niin kannattaa tutustua myös InTokeniin.

  Intoken on suomalaisten vetämä lupaava virtuaalivaluutta ja heillä on vielä tämän kuukauden jaossa ilmaisia coineja. Eli vaikka et olisi aiemmin vielä kryptovaluuttojen kanssa toiminutkaan, niin nyt olisi helppo mahdollisuus päästä ilmaisesti mukaan ja nappaamaan ilmaiset rahat. 

  Joka päivä tulee automaattisesti kolikoita koko maaliskuun ajan, ja ainut mitä pitää tehdä on rekisteröityä ja liittyä ryhmään. Eikä vaadi nimen, puhelinnumeron, pankkitunnusten tai minkään tuollaisen tiedon luovuttamista.

  Linkki InTokenin sivuille kirjautumiseen: https://inbot.io/join/Hy_vHwaPz

  Heidän Telegrammista löytyy lisää tietoa ja ohjeita https://t.me/intoken

  Kerätkää omanne vielä kun kerkeätte :)
 • Jos menet tuon koodin kautta. Laetta saa siitä rahaa koska invaa porukkaa oman koodinsa avulla (just let you know)

  E. Minerva... :D • @Tubaaja sanoi:

  Jos menet tuon koodin kautta. Laetta saa siitä rahaa koska invaa porukkaa oman koodinsa avulla (just let you know)

   Vain suomalainen kieltäytyy ilmaisesta rahasta, jotta toinen suomalainen ei saisi :D

  Edit: mut hei, elkää olko mulkkuja. Ei ne Laetan "valtavat"  linkkimassit oo teän pussista pois :D • "There will be a maximum of 13 billion InTokens. Up to 5.8 billion InTokens will be sold during the ICO." Joo-o. Näitäkin pamautetaan heti silleesti liikenteeseen että sama kun keräis pullon kadulta ja veis kauppaan.


 • Ylläpitäjä

  Jos haluatte Aurinkomaata tukea niin liittykää tästä https://inbot.io/join/ByPURIDO... • Bitconneeeeect!!! 😂
  Vitsi vitsinä, nyt saa vielä altteja halvalla. • Vähän päivitystä aiheeseen:

  Intoken on listautunut ja sitä pystyy nyt myymään ja vaihtamaan StellarX marketplacessa. Intokenit saatte siirrettyä StellarX lompakkoon telegrammissa olevien ohjeiden mukaan (https://t.me/intoken). 

  Jos haluat itse vielä liittyä mukaan niin se onnistuu linkistä: https://inbot.io/join/Hy_vHwaP... , vaikka palkkiot eivät olekkaan yhtä huimaavat kuin mitä ne olivat ajoissa mukaan liittyneillä, kannattaa silti liittyä mukaan.

  Jos Intokenin idea ja käyttötarkoitus kiinnostaa, niin siitä löytyy lisää heidän sivuiltaan https://inbot.io/Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.