Roolipelejä  • Monet ovat ehkä katselleet muualle saadakseen roolipelikokemuksia. Siksi, päätin tuoda tänne esille erään pelin, Renessanssikuningaskunnat! 

    Huomattavan hidastempoinen selainpeli, tarjoten hyvin laajat hahmonkehitysmahdollisuudet. Etenee "liveajassa", eli päivä pelissä on päivä oikeassa elämässä! Tällä hetkellä pelissä eletään vuotta 1466, Suomen ainoiden kaupunkien ollessa Turku ja pääkaupunki Rauma! Peli on kansainvälinen, eli voit seikkailla pitkin Eurooppaa sekä maata että merta myöten! 

    Itse pelasin vuosia sitten Kaketeuksena, mutta tein vuoden alussa kokonaan uuden hahmon, Camokallen. Nautin suuresti Renessanssikuningaskuntien tarjoamasta roolipelin mahdollisuudesta, vaikkakin peli on hyvin keskeneräinen esimerkiksi suomennosten osalta. RPG:tä etsiville kokeilun arvoinen kokemus! Pelin tutoriaali opastaa hyvin alkuun, ja useat vanhat pelaajat mielellään paitsi neuvovat, mutta myös tukevat Sinua alussa!

    Mikäli joku kiinnostui, tutustumaan pääsee tästä.


  • Ylläpitäjä

    Ainoa huono puoli tässä pelissä on se ääkköset ei toimi chatissa kunnolla (siis näkyy väärin) ja samoin tekstit jos haluu pelata suomessa niin rekisteröityy tosta ja sen jälkeen kirjautuu https://www.renaissancekingdom... kautta sisään. Jos rekisteröityt tosta synnyt britanniaan joka sekin ihan ok paikka tosin. Pelaaminen on britanniassa on tietenkin englannin kielellä luonnollisesti.. jos haluu suomeksi pelata sitten pitää tehdä kuten sanoin (eli suomenkielisen sivun kautta ensin). Tätä peliä voi ja saa (säännöissä sallittua) pelata kahdella tai useammalla pelihahmolla samaan aikaan(kunhan linkittänyt ne sieltä toisiinsa ensin).  Peli on hyvin hidas tempoinen periaatteessa yksi kirjautuminen päivässä ja kerkee tekee kaikkia mitä haluaa ja voiki sitten sulkea. En tosin kyllä tajuaa kylläkään miten rauma on suomen pääkaupunki kuten kakateus sanoi ei raumalla asu suomen Kuningas vaan turussa.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.