Majer3:n suku hakee työntekijöitä • Haetaan töihin Dunraan
  Assistentti

  Tähän työhön kuuluu lukemattomia yksittäisiä asioita, esimerkiksi tietojen ja materiaalien keruuta, itsenäistä työskentelyä ja myöhemmin ohjausta. Paikka on vapaa sellaiselle henkilölle joka haluaa etenemismahdollisuuksia ja haasteita. Työtehtävissä joutuu todennäköisesti kuuntelemaan sopimusoikeudellisia jne sepustuksia, olkoon se bonuksena tai varoituksena..  Tärkein tehtävä on pitää hajamielinen emeritusprofessori, filosofina toimiva Raistlin_Majer3 hengissä. Hän unohtaa syödä kun kirjoittaa kirjoja ja vesipullot eivät ole aina listan kärjessä kun pitää miettiä arkkitehtuuria tai taloustutkimuksia.  Palkka maksetaan sopimuksen mukaan. Töiden takia asumiseen annetaan työsuhdeasunto kahdesta paikasta. Lisäksi asistentilla on mahdollisuus lukea akateemisen kirjakaupan tuoreita ensipainoksia.   Paikasta lisätietoja kysymällä Raistlin_Majer3:lta, hakemuksia ei tarvitse välttämättä kirjoittaa, mutta jos haluaa, niitä voi lähettää allekirjoittaneen postilaatikkoon Auringontie 1 B Kuura, Majer3:n akateeminen kirjakauppa. • Haetaan töihin Dunraan:

  Kuvernööri

  Tässä tehtävässä huolehditaan Hietalaakson kaivoskylän asioista, läheisistä viljelmistä, hevostilasta, sekä Dunran kaivoksista.

  Eli käytännössä kyseessä on äärimmäisen aktiivinen ja hauska tehtävä jossa pääsee näkemään paljon.

  Palkka: Kaivosbonukset, Hevososingot, sekä erilaiset tehtäväkohtaiset bonukset. Mitä enemmän teet, sen enemmän palkkaa, palkkakattoa ei ole.

  Lisätietoja ja työhön hausta voit kysyä Raistlin_Majer3:lta.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.