Majatalo Ruusunkukka • Hei! Uutena majatalon omistajana minun ilo ja kunnia kutsua teidät kaikki viettämään majatalo ruusunkukan avajaisia 21.2.2018 klo 18.00 alkaen. Alapuolella näette hieman infoa tapahtumasta. Tämä viesti tullaan korvaamaan majatalon tiedotusketjun pääviestillä, avajaisten jälkeen.

  Alkoholia on rajoitetusti saatavilla avaijaisten aikaan, sillä en ole saanut yhteyttä panimoihin toistaiseksi.

  Sijainti: Majatalo ruusunkukka sijaitsee kuuran läänin alueella, ennen kuuraa vuoristossa, sillan kupeessa. 

  Historia: Majatalolla on jo paljon historiaa, sillä se on sijainnut samalla paikalla jo pitkään. Alkuperäisen majatalon rakennutti nallejen killan jäsenet, joihin kuului mm okatus. Majatalo oli hetken heidän toiminnan loputtua tyhjillään, kunnes mies nimeltään brecs osti  ja rakensi uuden, nykyisen majatalon.  Kun brecs kirottiin, ennen majatalon avajaisia, rakennus jäi pitkäksi aikaa ilman omistajaa tai toimijaa. Ennen rakentamista nykyinen maaherra, fadass purki nallejen rakentaman majatalon brecsin toimeksiannosta. Tämän jälkeen nykyinen omistaja, minä eli viinatynnyri ostin majatalon, sisusti ja korjasi paikat brecsin työn jäljiltä.

  Majoittumispalvelut:

  Majatalolla on hyvät majoittumispalvelut ympäri vuoden. Majatalolla on saatavilla 4 perushuonetta, 1 swiitti sekä 1 aatelis-swiitti. Kaikkiin huoneisiin on saatavilla erillaisia palveluita. Huoneissa on oletuksena lukot oviin, joihin saa avaimen panttia vastaan. Huoneiden hinnastot näkyvät majatalon tiskin luona

  Ruokailumahdollisuudet:

  Majatalolla on käytössä oma ruokalista. Tämän listan voi pyytää majatalon isännältä. Ruokalista sisältää mukanaan kokonaisen aterian, johon kuuluu alkuruoka pääruoka, jälkiruoka sekä ruokajuomat. Listassa näkyy kaikki ruuat, laitettuna omiin luokkiinsa sekä niiden vieressä niiden hinta.  Majatalolla on myös käytössä 4 kauppa arkkua, joista 3 on alkoholille ja 1 ruualle, pihveille. Mikäli siis matkalla iskee nälkä, voi ostaa kauppa arkusta ruokaa matkalle mukaan.

  Ruokalistat ovat toistaiseksi poissa käytössä, sillä ne ovat vielä kesken.

  Muuta: 

  Majatalon ulkopuolelle on varattu muutama paikka hevosille, jolloin ne voi jättää narun päähän lepäämään. Lemmikeillä on sisälle vapaa pääsy.

  Majatalolla pyritään järjestämään lauantaisin noppapelejä, jolloin ihmiset voivat haastaa kavereitaan, vieraita tai majatalon pitäjän mahdollisuuksien mukaan. Mahdollisuutta saada noppia voi kysellä majatalonpitäjältä.

  Tervetuloa!

  -Majatalonpitäjä Viinatynnyri • se uusi majatalo on muuten rumempi kuin alkuperäinen • Legendat kertovat että eräs nimeltämainitsematon punapää rakensi majatalon, mutta omistaja kirottiin juuri kun palkanmaksun aika koitti.

  Tuon kovaonnisen sielurievun huhutaan edelleen kuiskivan katkerana nurkissa kun joku mainitsee sanan majatalo...

  👻 • @Minerrva damn D: • Kiitokset kaikille ketkä tulivat tai yrittivät tulla paikalle avajaisiin. Tapahtuma meni kuten melkein kaikki tapahtumat.. epidemia, kuolemia ja no.. kyllä te sen vrm arvaatte. Monet taistelijat menehtyivät yrittäessään tulla majtalolle yöllä, jolloin se oli mobien piirittämä. Suruvalitteluni sen johdosta. Onneksi lopussa tapahtuma meni ihan mukavasti, lukuunottamatta sitä että ainakin 1 aatelinen teki itsemurhan tapahtuman lopussa. Tässä tullaan nyt ilmoittamaan kaikista majataloon liittyvistä asioista :).

  Mutta hei. Yksi asia onnistui yli odotusten. Ei tullut rutto epidemiaa. Vain hinkuyskä epidemia.

  - Majatalonpitäjä viinatynnyri • MEIDÄN AVAJAISISSA EI OLU RUTTOEPIDEMIAA  • niinku en päässy paikalle @oko22 


 • Bannattu

  Tämä viesti poistettiin!

Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.