Kuuran Kaivos hakee kaivosmiehiä! • Kuuran kaivos etsii aktiivisia kaivosmiehiä! Jos olet uusi pelaaja, kiinnostunut kaivostoiminnasta, tylsistynyt, tai muuten vain kaipaat lisää rahaa, kaivosmies on erinomainen ammatti juuri sinulle. Kaivosmiehenä oleminen soveltuu hyvin sekä pää-, että sivutyöksi. Työn oppiminen ja työskenteleminen on helppoa, joten se sopii hyvin juuri aloittelijoille.

  Kaivoksissa voi olla vaarallista, ja kuoleminen on mahdollista. Kuitenkin vaaroja oppii välttämään ajan myötä. Tasapainoksi yksitoikkoiseen kaivamiseen löytyy myös luolien ja hylättyjen kaivosten tutkimimista.

   Palkan määrä perustuu siihen, kuinka paljon työläinen on kaivanut. Aktiivisuudella voi siis saada hyvinkin palkkaa. Joka viikko ahkerin kaivosmies saa 10r lisäpalkan aktiivisuudestaan, oli kyseessä pää- tai sivutoiminen työläinen. Jos kaivosmies on kaivanut yli 100r edestä, saa kyseinen henkilö 10% alennuksen Kuuran asunnoista. Kaivos kustantaa työläisilleen ilmaisen työsuhdeasunnon kaivoskylästä (vain päätoimisille), ruoan, juoman, sekä työkalut. 

  Vaatimukset työhön:

  • Aktiivisuus
  • Luotettavuus
  • Ahkeruus
  • Kärsivällisyys

  Jos kiinnostuit kaivosmiehen ammatista, tai haluat tietää jostakin asiasta lisää, ota pelin sisällä yhteyttä kaivosjohtajaan. Kirjallisia työhakemuksia ei ammattiin tarvita.

  - Kaivosjohtaja Elzieh


 • Huonomaineinen henkilö Bannattu

  Tämä viesti poistettiin!

Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.