Galaktisten avaruuslennostojen liitto • Galaktisten avaruuslennostojen liitto eli lyhenteeltä GAL on Galaktisen Imperiumin yksi tähtivyöhykkeen jaostoista. Vaikka serveri on erittäin keskeneräinen ja monia ominaisuuksia puuttuu, niin olemme päättäneet Puten kanssa ruveta eheyttämään tähtivyöhykkeen jaostoa nimeltä Galaktisten avaruuslennostojen liitto.

  Mikä ihmeen Galaktisten avaruuslennostojen liitto?

  GAL koostuu kahden amiraalin johtamasta vapausliitosta. GAL ajaa kaikkien jäsentejen etuja ja valvoo säädöksiä tiukasti. Avaruuslennostojen liittouma on pääsääntöisesti rauhanomainen, tasapainoinen ja lainvaltainen. Avaruuslennosto on neutraali muita kohtaan, mutta puolustaa rajojaan agressiivisesti, mikäli joku niistä yli tulee. 

  Kyllä, meillä on omat arvot ja ns. "hierarkia" GAL:issa. Avaruuslennosto on rauhanomainen eli neutraali muita liittoumia/jaostoja kohtaan rajoillamme saa lennellä yms, mutta joku saatetaan lähettää tarkastamaan sinut, että missä aikeissa GAL:in alueella olet. Mikäli huomaamme, että olet komentokeskuksessa aka Deltassa tai Delta-2:ssa [Eli asemalla johon kaikki Matruusit yms menevät] ilman lupaa niin joko tykkitorni sinut ampuu taikka joku lähetetään sinut eliminoimaan sinne. Olemme rauhanomaisia, mutta emme salli tunkeilijoita. Jos pääset kuitenkin pakoon, niin huonolla tuurilla GAL:in henkilöstö tulee sinua vielä etsimään. Toimimme tähtiliiton Ylikanslerin kanssa yhteistyössä ja myös Keisarin johtaman "Galaktisen Imperiumin" kanssa. Mieti useampaan kertaan, ennen kuin tunkeudut asemillemme. Kuuntelemme mieluusti uusia liitto ehdotuksia. 

  Kerrompa seuraavaksi vähän hierarkiastamme ja arvojärjestyksestä. GAL:issa on kaksi Amiraalia. Amiraalien työtehtävät ovat jaettu kahteen osaan, mutta molemmat hoitavat tarvittaessa samoja tehtäviä. Yksi Amiraaleista toimii pääasema aka komentokeskus, Deltan tekemisen johtajana ja toinen Amiraaleista hoitaa laivaston tekemistä. Yksi Yliluutnantti. Yliluutnantin tehtävät voivat  vaihdella päivästä toiseen, Yliluutnantiksi valitaan luotettava henkilö joka siinä tehtävässä kykenee olemaan. Pääasiassa Yliluutnantti toimii Amiraalien oikeana kätenä. GAL:issa voi olla useampi Luutnantti. Luutnantti on oman avaruusaseman johtaja ja joka toimii Amiraalien- ja Yliluutnantin alaisuudessa. Mikäli on useampi Luutnantti niin se voi tarkoittaa, että on useampi asema taikka he voivat johtaa samaa asemaa. Luutnantiksi valitaan luotettava ja siihen kykenevä henkilö, joka on toiminut pidemmän aikaa GAL:issa KomentajanaKomentajia voi myös olla useampia, he toimivat Luutnantin/Luutnanttien alaisuudessa ja heidän oikeana kätenä. Mikäli he ovat aluksissa niin Komentaja toimii perämiehenä ja mikäli Luutnantti antaa luvan  niin Komentaja voi myös toimia koko aluksen kapteenina. Komentajat voivat käskyttää Matruuseja ja ohjeistaa heitä. Matruuseja on useampia. He ovat avaruuskadetteja jotka ovat valmistuneet juuri akatemiasta ja saapuneet Galaktisten avaruuslennostojen liittoon. Matruuseilta odotetaan toimintavalmiutta, arvostusta, käytöstapoja ja kuria. Kaikkien GAL:issa täytyy sitoutua ohjeisiin/säädöksiin joita olemme yhdessä päättäneet ja ne löytyvät Discordista tällä hetkellä GAL:in kanavalta.

  Esittelen nyt tämän hetkisen henkilöstömme. Galaktisten avaruuslennostojen liittoon kuuluu: Amiraali, Johannnes. Amiraali, Putte. Yliluutnantti, DatArnoGuy. Luutnantti, Keksistinen. Komentaja, Minerrva ja kolme muuta Matruusia. Tämä on aika paljon, verrattuna Galaktisen Imperiumin pelaajamäärään. 

  Kannatamme entisten tähtijaostojen eheyttämistä, joten valitsemme uudet Matruusit huolella ja haastattelemme heitä. Emme päästä todellakaan jokaista uutta avaruuskadettia mukaan ja tämä on tällä hetkellä hyvä määrä jaostolle. Mikäli uusia paikkoja vapautuu niin niistä ilmoitellaan sitten. Aina  voit lähettää minulle tai Putelle yv:tä discordissa/foorumeilla mikäli mukaan haluaisit. Mikäli Matruusi sitoutuu noudattamaan säädöksiä ja ohjeita, annamme hänelle turvallisuutta, varusteita, toimintaa ja hyvää seuraa. Jos Matruusi on kuitenkin epäpätevä/epäaktiivinen potkitaan hänet ulos liitosta. Heidän tulee olla luotettavia, ettei mitään tietoja kerrota ulkopuolisille!

  Haastattelussa kysytään esimerkiksi: 

  • Miten teet toimivat paineistus/happilaitteisto?
  • Miten saat pysäytettyä itsesi avaruudessa jos liidät kovaa vauhtia johonkin suuntaan?
  • Kaikkea Galaktisen Imperiumin wikipediasta ja yleisiä asioita Galaktisesta.
  • GAL:in discordin asioita. [Hierarkia, kuka tekee mitäkin yms]
  • GAL:in säädöksiä ja ohjeita.
  • Mutta muitakin asioita voidaan kysyä!

  Galaktisten avaruuslennostojen liiton rajat: [Kuva tulee myöhemmin]


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.