Aarteenetsintä Kuurassa 23.12. • Sekkailijoiden kilta on järjestää maksuttoman aarteenetsintä kilpailun Kuuran. Palkinto tulee olemaan 500r välillä, mutta se riippuu täysin osallistumismäärästä ja tapahtuman onnistumisesta. 

  Aarteenetsinnässä on luvassa hankalia arvoituksia ja paikkoja, joten suosittelen tutustumaan Kuuran alueeseen tarkasti.

  Säännöt: 

  1. Ei rikota vihjekylttejä.

  2. Ei seurata muita, mutta tiimi työskentely on sallittua.

  3. Palkinnon saa pitää sen ensimmäisenä löytänyt pelaaja tai tiimi.

  4. Tapahtumassa tulee noudattaa Aurinkomaan lakia. 

  5. Kuljetaan jalan. Ei hevosia, veneitä tai siipiä.

  Tapahtuma aloitetaan kello 16:00 Hallan Lava-aukiolla, jossa kertaan säännöt ja annan ensimmäisen vihjeen. • Onko se niin hankala ehdottaa päiviä? En haluaisi tehdä kaikkea yksin, mutta ilmeisesti se täytyy. 

  Pidän tapahtuman 23.12. syntymäpäiväni kunniaksi ja asiaan ei voi enää vaikuttaa. • Tämä on sitten tänään. Palkinto tulee nyt olemaan 500r, joten uudet rahaa tarvitsevat pelaajat tulkaa koittamaan onneanne. 

  Sääntöihin lisäyksenä, että kuljetaan vain jalan.

  Tarjolla on jonkin verran paistettua lihaa, mutta suosittelen omia terveellisempiä ruokia. • Tapahtumasta tuli "hieno" viiden henkilön tapahtuma, johon aikaa kului vain ~20min. 

  Tällä kertaa tämä oli voittajalle helppoa rahaa, mutta tulevaisuudessa tulee olemaan isompia tapahtumia sekä palkintoja. 

  Pysykää siis mukana Aurinkomaan elämässä ja kiertäkää maailmaa, jotta voitte varmistaa olevanne mukana pitämässä hauskaa, kun sen aika koittaa. • Totta kai siitä tuli pieni tapahtuma kun ihmiset tuskin pelaa palikkapeliä joulun aikaan..

  Tapahtumasta tuli "hieno" viiden henkilön tapahtuma, johon aikaa kului vain ~20min. 
  Tällä kertaa tämä oli voittajalle helppoa rahaa, mutta tulevaisuudessa tulee olemaan isompia tapahtumia sekä palkintoja. 
  Pysykää siis mukana Aurinkomaan elämässä ja kiertäkää maailmaa, jotta voitte varmistaa olevanne mukana pitämässä hauskaa, kun sen aika koittaa.

    • Juu ei pahalla mut kuka vittu pelaa jouluna minecraftia xdd oiskohan parempi ajankohta ollu vaikka uusivuosi

  Herätystä nyt ja pois minecraftista ja joulumviettoon • @oko22 sanoi:

  Juu ei pahalla mut kuka vittu pelaa jouluna minecraftia xdd oiskohan parempi ajankohta ollu vaikka uusivuosi
  Herätystä nyt ja pois minecraftista ja joulumviettoon

   Meitä on monenlaisia eivätkä kaikki oikein innostu juhlimisesta tai joulunvietosta. Lisäksi toivoin muilta päivä ehdotuksia, mutta muilla ei tuntunut heräävän kiinnostus siihen. 

  Itselläni on vielä tehtävänä kouluprojekteja, joten hoidan ne loman lopussa, jolloin minulla ei taas ole aikaa järjestää tapahtumia.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.