Kyllästyttääkö Minecraft? :-( • Ihan vaan perus fysiikan lait. Eli esim. ei niin että pystyy uimaan vesiputouksessa ylöspäin ja viilettämään hyppyjuoksua loputtomiin niinku minessä..  • @Minerrva sanoi:

  Ihan vaan perus fysiikan lait. Eli esim. ei niin että pystyy uimaan vesiputouksessa ylöspäin ja viilettämään hyppyjuoksua loputtomiin niinku minessä.. 

   Mä oon aika tarkka tämmöisistä ja voin luvata, että ehdottomasti tulee järkevä luonnollinen liikenopeus, väsyminen yms. • Mun mielestä ei kannattais laittaa mitään turhia taustaääniä, paitsi jotain musiikkia ehkä(?) yhtä satunnaisesti suunnilleen kun Minecraftissa, ei siis mitään samantyylisiä aavemaisia ääniä mitä Minecraftin luolissa välillä saattaa kuulua. Kaikki luonnon äänet tottakai pitää olla eli kaikki pöllöjen ja muitten heinäsirkkojen ja tuulen ujellus yms. yms. • @KarvaMies sanoi:

  Mun mielestä ei kannattais laittaa mitään turhia taustaääniä, paitsi jotain musiikkia ehkä(?) yhtä satunnaisesti suunnilleen kun Minecraftissa, ei siis mitään samantyylisiä aavemaisia ääniä mitä Minecraftin luolissa välillä saattaa kuulua. Kaikki luonnon äänet tottakai pitää olla eli kaikki pöllöjen ja muitten heinäsirkkojen ja tuulen ujellus yms. yms.

   Musiikkia ei ole tulossa paitsi jos se kuuluu jostain lähteestä - esim joku soittaa pianoa. Ja valitettavasti kukaan meidän muusikoista ei ole saanut mitään aikaan, mutta onneksi se nyt ei ole sieltä tärkeimmästä päästä.

  Ja ambient ääniä ei ole tulossa paitsi juuri mitä kuvailit. • Haussa 3D mallintaja supersankari:

  http://www.indiedb.com/games/r... • Tämä on hyvin mielenkiintoisen kuuloinen projekti! Miten voisin päästä beta/alpha-testaamaan peliä projektin päästessä moiseen tilaan? Minulla on myös pieni YouTube-kanava joka kasvaa pikkuhiljaa kokoajan. • @Simsalabimmi

  Me ei tällä hetkellä tarvita enempää testaajia. Jos tilanne muuttuu, niin siitä ilmoitetaan meidän Discord palvelimella:

  https://discord.ritualsoftheol... • Haetaan 3D mallintajaa:

  http://www.indiedb.com/company... • Äänestys huumeista ja alkoholista on auki koskien meidän peliä, mikäli aihe kiinnostaa:
  https://www.ritualsoftheold.co... • Onko Aurinkomaa taas nurin eikä ole mitään tekemistä? 😢

  Tule keskustelemaan Aurinkomaan henkisen seuraajan kehittämisestä, Rituals of the oldista, Discord kanavallemme:

  https://discord.ritualsoftheol...

  😍

  Rituals of the old on kehitteillä oleva vokselimoninpeli, joka on saanut alkunsa Aurinkomaasta, mutta joka ei liity Minecraftiin millään tavalla (täysin oma pelinsä). Rituals of the oldia kehittää Aurinkomaan alkuperäinen luoja, Pilvinen, kansainvälisen tiimin kanssa. Rituals of the old on ollut kehitteillä 6.6.2016 alkaen. Tule keskustelemaan kanssamme mihin suuntaan haluaisit nähdä Aurinkomaan henkisen seuraajan menevän!

  Lisätietoa webbisivuiltamme:

  https://www.ritualsoftheold.co...Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.