Kyllästyttääkö Minecraft? :-( • Oon tästä maininnut ennenkin, mutta luonnonkatastrofit ja -voimat ois siistejä. Kaatuvia puita, suuria aaltoja, maanjäristyksiä (?) yms. • @KarvaMies sanoi:

  En oo ite varma onko tästä jotain tietoa jo, mutta olis siistiä jos jotenkin voisi rakentaa itelleen raketin ja vallottaa muita planeettoja ja niitten fysiikoiden pitäs tietenkin olla todella paljon paremmat kuin esim. galaktisessa

   Avaruus modaajille kuuluu suunnitelmiin, kun kaikki muut perusominaisuudet on valmiit. • @Miinaharava sanoi:

  Oon tästä maininnut ennenkin, mutta luonnonkatastrofit ja -voimat ois siistejä. Kaatuvia puita, suuria aaltoja, maanjäristyksiä (?) yms.

   Ollaan keskusteltu tästä ja se olisi myös mun mielestä siistiä. Toteutustavasta en ole vielä varma.


 • Bannattu

  haha siis joku traktoripeli vai:D • @Asver sanoi:

  haha siis joku traktoripeli vai:D

   Jos tarkoitat traktorilla aasin vetämää auraa, niin ehkä se vois onnistua. Muussa tapauksessa en ymmärrä mitä ajat takaa. • Ihan vaan perus fysiikan lait. Eli esim. ei niin että pystyy uimaan vesiputouksessa ylöspäin ja viilettämään hyppyjuoksua loputtomiin niinku minessä..  • @Minerrva sanoi:

  Ihan vaan perus fysiikan lait. Eli esim. ei niin että pystyy uimaan vesiputouksessa ylöspäin ja viilettämään hyppyjuoksua loputtomiin niinku minessä.. 

   Mä oon aika tarkka tämmöisistä ja voin luvata, että ehdottomasti tulee järkevä luonnollinen liikenopeus, väsyminen yms. • Mun mielestä ei kannattais laittaa mitään turhia taustaääniä, paitsi jotain musiikkia ehkä(?) yhtä satunnaisesti suunnilleen kun Minecraftissa, ei siis mitään samantyylisiä aavemaisia ääniä mitä Minecraftin luolissa välillä saattaa kuulua. Kaikki luonnon äänet tottakai pitää olla eli kaikki pöllöjen ja muitten heinäsirkkojen ja tuulen ujellus yms. yms. • @KarvaMies sanoi:

  Mun mielestä ei kannattais laittaa mitään turhia taustaääniä, paitsi jotain musiikkia ehkä(?) yhtä satunnaisesti suunnilleen kun Minecraftissa, ei siis mitään samantyylisiä aavemaisia ääniä mitä Minecraftin luolissa välillä saattaa kuulua. Kaikki luonnon äänet tottakai pitää olla eli kaikki pöllöjen ja muitten heinäsirkkojen ja tuulen ujellus yms. yms.

   Musiikkia ei ole tulossa paitsi jos se kuuluu jostain lähteestä - esim joku soittaa pianoa. Ja valitettavasti kukaan meidän muusikoista ei ole saanut mitään aikaan, mutta onneksi se nyt ei ole sieltä tärkeimmästä päästä.

  Ja ambient ääniä ei ole tulossa paitsi juuri mitä kuvailit. • Haussa 3D mallintaja supersankari:

  http://www.indiedb.com/games/r...Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.