Kyllästyttääkö Minecraft? :-( • Kyllästyttääkö Minecraft? 😩

  Eikö creeperit jaksa enää säikäyttää? 😓

  Tuntuuko siltä, että päivitys toisensa jälkeen kaikki muistuttaa yhä enemmän Super Mariota? 💩

  Ei hätää! Meillä on suomalaisjohtoisen kansainvälisen tiimin kanssa tekeillä uusi vokselipeli, josta tulee Aurinkomaan henkinen seuraaja. Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus korjata kaikki Aurinkomaan ja Minecraftin puutteet ja rajoitukset ja viedä homma täysin uudelle tasolle.

  Rituals of the old on tekeillä oleva PC peli itsenäiseltä suomalaiselta

  Star and Serpent pelistudiolta Linuxille, Macille ja Windowsille.

  Rituals of the old on hiekkalaatikko-, rooli-, vokseli-, moninpeli, jossa craftataan,

  rakennetaan, selviydytään ja seikkaillaan avoimessa satunnaisgeneroidussa

  maailmassa.

  Pelin kehitys alkoi 6.6.2016 ja näillä näkymin me saadaan ulos eka riisuttu karvalakkimalli joskus vuosien 2020-2021 tienoilla, jos kaikki menee hyvin. 

  Peliä työstää tällä hetkellä noin kymmenhenkinen kansainvälinen tiimi ja se perustuu Aurinkomaan alkuperäisen kehittäjän, Pilvisen, visioihin ja suunnitelmiin.

  Mutta miksi kirjoitan tänne? Meitä kiinnostaisi kovasti saada Teiltä ideoita ja palautetta siihen mihin suuntaan Rituals of the oldia lähdetään viemään.

  Onko jotain mikä Minecraftissa tai Maailmanlopun palvelimissa ottaa päähän?

  Onko jotain mitä ootte aina toivoneet, että peleissä olisi?

  Onko jotain minkä pelintekijät aina tuntuu tekevän väärin?

  Kertokaa meille mitä te haluatte.

  - Pilvinen 


  Pelin webbisivut: https://www.ritualsoftheold.com

  Foorumit: https://www.ritualsoftheold.com/community/

  Discord chat: https://discord.ritualsoftheold.com • Kiitos kaikista upvoteista, mutta se on vähän tyhjänpäiväistä jos ette esitä mielipiteitänne ja ideoitanne. • En oo ite varma onko tästä jotain tietoa jo, mutta olis siistiä jos jotenkin voisi rakentaa itelleen raketin ja vallottaa muita planeettoja ja niitten fysiikoiden pitäs tietenkin olla todella paljon paremmat kuin esim. galaktisessa • Oon tästä maininnut ennenkin, mutta luonnonkatastrofit ja -voimat ois siistejä. Kaatuvia puita, suuria aaltoja, maanjäristyksiä (?) yms. • @KarvaMies sanoi:

  En oo ite varma onko tästä jotain tietoa jo, mutta olis siistiä jos jotenkin voisi rakentaa itelleen raketin ja vallottaa muita planeettoja ja niitten fysiikoiden pitäs tietenkin olla todella paljon paremmat kuin esim. galaktisessa

   Avaruus modaajille kuuluu suunnitelmiin, kun kaikki muut perusominaisuudet on valmiit. • @Miinaharava sanoi:

  Oon tästä maininnut ennenkin, mutta luonnonkatastrofit ja -voimat ois siistejä. Kaatuvia puita, suuria aaltoja, maanjäristyksiä (?) yms.

   Ollaan keskusteltu tästä ja se olisi myös mun mielestä siistiä. Toteutustavasta en ole vielä varma. • haha siis joku traktoripeli vai:D • @Asver sanoi:

  haha siis joku traktoripeli vai:D

   Jos tarkoitat traktorilla aasin vetämää auraa, niin ehkä se vois onnistua. Muussa tapauksessa en ymmärrä mitä ajat takaa. • Ihan vaan perus fysiikan lait. Eli esim. ei niin että pystyy uimaan vesiputouksessa ylöspäin ja viilettämään hyppyjuoksua loputtomiin niinku minessä..  • @Minerrva sanoi:

  Ihan vaan perus fysiikan lait. Eli esim. ei niin että pystyy uimaan vesiputouksessa ylöspäin ja viilettämään hyppyjuoksua loputtomiin niinku minessä.. 

   Mä oon aika tarkka tämmöisistä ja voin luvata, että ehdottomasti tulee järkevä luonnollinen liikenopeus, väsyminen yms. • Mun mielestä ei kannattais laittaa mitään turhia taustaääniä, paitsi jotain musiikkia ehkä(?) yhtä satunnaisesti suunnilleen kun Minecraftissa, ei siis mitään samantyylisiä aavemaisia ääniä mitä Minecraftin luolissa välillä saattaa kuulua. Kaikki luonnon äänet tottakai pitää olla eli kaikki pöllöjen ja muitten heinäsirkkojen ja tuulen ujellus yms. yms. • @KarvaMies sanoi:

  Mun mielestä ei kannattais laittaa mitään turhia taustaääniä, paitsi jotain musiikkia ehkä(?) yhtä satunnaisesti suunnilleen kun Minecraftissa, ei siis mitään samantyylisiä aavemaisia ääniä mitä Minecraftin luolissa välillä saattaa kuulua. Kaikki luonnon äänet tottakai pitää olla eli kaikki pöllöjen ja muitten heinäsirkkojen ja tuulen ujellus yms. yms.

   Musiikkia ei ole tulossa paitsi jos se kuuluu jostain lähteestä - esim joku soittaa pianoa. Ja valitettavasti kukaan meidän muusikoista ei ole saanut mitään aikaan, mutta onneksi se nyt ei ole sieltä tärkeimmästä päästä.

  Ja ambient ääniä ei ole tulossa paitsi juuri mitä kuvailit. • Haussa 3D mallintaja supersankari:

  http://www.indiedb.com/games/r... • Tämä on hyvin mielenkiintoisen kuuloinen projekti! Miten voisin päästä beta/alpha-testaamaan peliä projektin päästessä moiseen tilaan? Minulla on myös pieni YouTube-kanava joka kasvaa pikkuhiljaa kokoajan. • @Simsalabimmi

  Me ei tällä hetkellä tarvita enempää testaajia. Jos tilanne muuttuu, niin siitä ilmoitetaan meidän Discord palvelimella:

  https://discord.ritualsoftheol... • Haetaan 3D mallintajaa:

  http://www.indiedb.com/company... • Äänestys huumeista ja alkoholista on auki koskien meidän peliä, mikäli aihe kiinnostaa:
  https://www.ritualsoftheold.co... • Onko Aurinkomaa taas nurin eikä ole mitään tekemistä? 😢

  Tule keskustelemaan Aurinkomaan henkisen seuraajan kehittämisestä, Rituals of the oldista, Discord kanavallemme:

  https://discord.ritualsoftheol...

  😍

  Rituals of the old on kehitteillä oleva vokselimoninpeli, joka on saanut alkunsa Aurinkomaasta, mutta joka ei liity Minecraftiin millään tavalla (täysin oma pelinsä). Rituals of the oldia kehittää Aurinkomaan alkuperäinen luoja, Pilvinen, kansainvälisen tiimin kanssa. Rituals of the old on ollut kehitteillä 6.6.2016 alkaen. Tule keskustelemaan kanssamme mihin suuntaan haluaisit nähdä Aurinkomaan henkisen seuraajan menevän!

  Lisätietoa webbisivuiltamme:

  https://www.ritualsoftheold.co...Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.