Säännöt • Nyt kun palvelin on auki, niin eheän pelikokemuksen takaamiseksi toivoisin selkeitä palvelimelle sääntöjä, ainakin koskien toisten avaruusasemien, - aluksien ja laitteiden grieffaamista ja varastelua.

  Ehdotan, että sääntöihin kirjataan selkeästi mikä on kiellettyä ja mikä ei. Tällä hetkellä ei ole selkeää mitä saa tuhota ja mitä ei, ja kaiken eeppisen ja hienon rakentamisessa on riskialtista grieffaamisen takia. 

  1. Toisten avaruusalusten, -asemien ja muiden kiinteiden käytössä olevien rakennelmien tuhoaminen on kiellettyä. Asema tai alus on aktiivisessa käytössä, jos asemalla tai aluksella on sähköt tai se on muuten selkeästi ilmoitettu.

  2. Varastaminen. Samoilla linjoilla kuin Aurinkomaassa, ei seinien, lattioiden tai muidenkaan rakenteiden läpi menemistä. Ainoastaan ovien, ikkunoiden tai vastaavien läpi. Arkuissa normaalin varasetiketin mukaan. Aseman laitteiston varastaminen sallituksi tiettyyn pisteeseen asti (n. 50% laitteistosta?). Kaikki tahallinen tuhoaminen ja yleinen paskominen kielletyksi.  • 1. Grieffaaminenhan on nimenomaan erikseen sallittu kaikkialla paitsi pääasemalla. Itse en näe ongelmaa alusten ryöstelyssä yms. ja mielestäni kyllä seinistäkin voisi mennä läpi, se sopisi paremmin galaktisen tyyliin kuin Aurinkomaa-tyylinen pitkälle säännelty pelaaminen

  2. Ei sovi mielestäni galaktisen tyyliin • @DatArnoGuy sanoi:

  1. Grieffaaminenhan on nimenomaan erikseen sallittu kaikkialla paitsi pääasemalla. En näe ongelmaa alusten ryöstelyssä yms.

   - Älä tuhoa muiden rakennelmia tai aluksia ellei kyseessä ole sovittu konflikti johon kaikki osapuolet suostuvat.

  Tollanen löyty galaktisen wikistä, joten eihän se sallittua ole, koska onhan se grieffaaminen tuhoamista kuitenkin


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.