Replikaattorit eivät toimi täydellisesti  • Eli siis joo, tuli testailtuu replikaattoreitakin Galaktisessa. Kun koittaa esimerkiksi tehdä aseelle panoksia (lyyjystä) ja painaa nappii. Niin ne lyyjyt kyllä katoaa, muttei mitään ilmesty vaikka pitäs ilmestyä panoksia. Sitten toinen esimerkki on se, että koitin tehdä avaruuspukuja ja identiteettisiruja, mutta mitään ei ilmestynyt.. vaan kaikki siihen vaadittavat resurssit kyllä katosi siitä, eikä mitään tullut. (Pahoittelen kirjoitusvirheitä, kirjoitan tätä puhelimella ja erittäin väsyneenä) Toivottavasti tästä saa selvää.  • Avaruusoliot tarvihti pari pukua (ilmeisesti löytääkseen parhaan kohdan johon ampua) ja panoksia jotta voisivat tuhota ihmiskunnan, kenties?😮


  • Ylläpitäjä

    Luulin korjanneeni tämän mutta ei ollutkaan kaikki korjautunut joten palvelin on kiinni toistaiseksi että saan ne korjattua. Syy kiinni olemiseen on se että jos yritän päivittää skriptiä palvelin kaatuu ja kestää 30min saada käyntiin..


  • Ylläpitäjä

    Korjattu. Saattaa olla niissä on jotain bugeja vieläkin mutta jos tulee lisää kirjottakaa kunnollinen bugi raportti siis niin sen pystyy toistaa. 


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.