Aurinkomaa tarvitsee sinua Pankkivirkailijan paikkoja vapaan (useampi)


 • Ylläpitäjä

  Aurinkomaan keskuspankki hakee Pankkivirkailijoita. Pankkivirkailija toimii pankkiirin alaisuudessa. 

  Työtehtäviin kuuluu:

  • Tilien luominen
  • Maksumääräysten lunastaminen asiakkaille
  • Tileiltä nosto ja talletus
  • Raportointi
  • Neuvonta pankkiasioissa

  Työssä on hyvät etenemismahdollisuudet (kunhan virkoja on auki ja suorioituu työstään hyvin). Pankkivirkailijoita haetaan kaikkiin lääneihin joissa niitä ei ole vielä eli kuuraan, piraattilahteen ja roihuun. Työhön koulutetaan mutta yliopistossa suoritetut tutkinnon talouden puolelta ym. luetaan eduksi.

  Edellytyksenä pankkivirkailijan toimelle on moitteeton ja rikokseton tausta ja aktiiivisuutta ja ehdotonta luotettavuutta. Pankissa työskentely on luottamustehtävä eikä siihen haluta epäluotettavia henkilöitä. Kaikkia pankissa työskenteleviä henkilöitä sitoo elinikäinen salassapitovelvollisuus joka on voimassa myös irtisanoituille, eronneille ym. Hakijoille suoritetaan taustojen tutkimus mustakaartin toimesta.

  Palkkaus 50r viikko, raportin tekeminen/luovuttaminen on palkanmaksun edellytys. Kirjalliset työhakemukset voi jättää Roihun pankissa olevaan työhakemukset postilaatikkoon josta hakemukset käsitellään.

  Hakuaika päättyy 7.12.2017. 

  edit: Vararuhtinaan pikarekry tapahtuma ja koulutus tehtävään on päättynyt onnistuneesti tästä huolimatta myös kirjallisesti hakeneiden hakemukset käsitelleen(käsitellään jälkikäteen) kunhan kysyvät asiasta.

  "Pankkivirkailijan ammattiin on tänään Perjantaina helmikuun 25 päivänä Valtiaan hyvänä vuonna 2326 tehdy seuraavanlaiset nimitykset:

  Aurinkomaan keskuspankin Hallan sivutoimipisteeseen: Jankuttaja 

  Aurinkomaan keskuspankin Piraattilahden sivutoimipisteeseen: Ville24"Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.