Roihun kamariherra


 • Ylläpitäjä

  Roihun läänin kamariherran virka on jälleen auki, edellisen kamariherra mielenterveydellisten ja zombiksi muuttumisien takia. 

  Ammatin kuvaus:

  Kamariherra on läänin virkamies, joka toimii Lääninherran alaisuudessa erilaisissa tehtävissä sekä hallinnoi Lääninherran puheille pääsyä.

  - Jakaa henkilötodistuksia (vain jos ovat suorittaneet alkutehtävät)

  - Kehittää läänin antamia projekteja (tarkennus: roihun kaupunkin aluetta)

  - Neuvoo uusia pelaajia (erittäin tärkeä taito)

  - Esittelee, myy ja vuokraa asuntoja (merkittyjä asuntoja). Kameriherra myy myös lupia liikerakennuksiin (merkattuja huoneistoja).

  - Valvoo mm. köyhäintalon toimintaa.

  Ammatissa vaaditaan:

  - Yliopisto tutkintoa

  - Kiinnostusta ja halua toimia virassa

  - Luotettavuutta

  - Aktiivisuutta

  - Oma-aloitteisuutta ja omatoimisuutta

  - Kärsivällisyyttä

  - Myös oikeinkirjoitus (kirjeet) sekä jonkinlainen matemaattinen osaaminen on hyödyllistä, jotta osaa laskea palkat oikein. 

  Kyse on vaativasta ammatista. Työhön ei palkata tähän ketään "vain kokeilemaan" eli jos haet ja pääset tähän ammattiin niin sitoudut todella toimimaan virassa vähintään seuraavat 3kk. Virkaan liittyy myös paljon vastuuta rahallisesti.

  Kamariherran aloituspalkka on noin 50r/viikko + huoneisto roihun linnasta tai vapaavalintainen työasunto kaupungista + ruoka. Hakemukset kirjallisina postilaatikkooni. Rahapalkka voi nousta 75-100r/viikko kunhan kamariherra on todistanut olevansa pätevä ja asiallinen tehtävään. Hakuaika päättyy 7.12.2017 eli 23:59

  edit:  • Tämä viesti poistettiin!

Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.