Korttipakka


 • Bannattu

  Hyvä lisäys Aurinkomaahan olisi korttipakka, jonka sisälle saisi tietyn määrän kortteja (ei niitä loputtomasti yhteen pakkaan menisi), vaikkapa 27. Työstämisresepti voisi olla yksi vaihtoehto, tai sitten kerran kuussa kunniajäsenille yksi pakka. En tiedä, miten koodaus tapahtuisi, mutta yksi vaihtoehto voisi olla korttipakasta aukeava uusi tavaraluettelo, jossa olisi tietty määrä rivejä korteille (27 korttia = kolme yhdeksän kortin riviä). Pakkaan/pakan tavaraluetteloon saisi laitettua ainoastaan mysteerikortteja sekä muita jo avattuja pelikortteja. Ja halauskorttejakin, ne ovat samankokoisia pelikorttien kanssa! Hattulahjakortit ovat suurempia, ne eivät mahtuisi pakkaan.

  Muuttaminen helpottuisi huomattavasti korttipakan ansiosta, ainankin niille pelaajille, jotka kortteja keräävät/säilyttävät. Myöskin mahdollisiin peliturnauksiin osallistuminen olisi tällöin kätevämpää, jolloin kortit eivät veisi koko repun tilaa.


 • Huonomaineinen henkilö Bannattu

  kuka katto eka korttipaikka.


 • Bannattu

  Tätä tarkoitin sillä turhien viestien lähettämisellä ja ketjujen sotkemisella foorumibannihakemuksessa. Harmi on, että @Gremos ei ole vielä hyväksynyt/hylännyt sitä.


 • Huonomaineinen henkilö Bannattu

  @Ville24 Toikin viesti oli aika turha olisit voinut tuosta laittaa gremosille viestiä ja ihmiset kyllä huomaavat et viestini oli turha ilman sinun päteilyäsi.

  edit: ei foorumi viesti tuhoa elämääsi jos siellä on turhia joukossa ei sun tarvi lukee niitä. Ja vaikka lukisitkin niin ei tarvitse ottaa niistä viesteistä täysin tunteisii paitsi jos siinä loukattaisiin sinua.

  edit2: tämä on oma mielipiteeni asiasta. 

  edit3: miksei ville24 sano martskalle turhist viesteist :)

  edit4: jos mielestäsi oli turhaa jatkaa tätä ketjua niin miks taas laitoit viestii ite oot sotkenut saman verta tätä ketjua ku minä • @NalleKalija sanoi:

  kuka katto eka korttipaikka.

   

  @NalleKalija sanoi:

  @Ville24 Toikin viesti oli aika turha olisit voinut tuosta laittaa gremosille viestiä ja ihmiset kyllä huomaavat et viestini oli turha ilman sinun päteilyäsi.

    IRONIC!


 • Bannattu

  Mielestäni on enään ihan turha muita syytellä, kun muutenkin tämä ketju sotkettiin jo. Martska ei varmasti olisi tätä jatkanut, mikäli sinä et olisi ylipäätään aloittanut. Ja, jos itsekin tiedät, että sinun viestisi tulee olemaan turha, miksi lähetät sen? • Kuulostaa minun mielestäni hyvästä idealta hei.


 • Bannattu

  Uppia tällekkin.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.