Mainostamisesta • Tämä viesti poistettiin!


 • Ennen oli mainoksia googlessa, muropaketissa foorumeilla, pelit lehden foorumeilla, sitten oli erilaisissa minecraft palvelin listoilla (http://minecraft-mp.com/countr...) tuolla. Ne mainokset lähti pois sillon kun palvelin vaihtoi omistajaa ensimmäisen kerran. Ehkä se vielä jonain päivänä korjaantuukin • Tehäämpä kysely kuinka moni tänne on mainosten kautta löytänyt https://strawpoll.com/hbkabs1d ja jos mainostaa aikoo niin tämä sivu tulee ensimmäisena vastaan hakusanalla "suomalaisia minecraft servereitä", jos en ihan väärin muista niin itsekkin tuota kautta tänne päädyin. (Jaa Miki kerkeskin jo)

  Munkin puolesta vois sisäänpääsyhakemukset ottaa pois, kun ei niihin kukaan kunnolla panosta ja sisälle pääsee melkein millasella hakemuksella vaan, vastapainoksi vois olla enemmän aloitustehtäviä niin että kuka ne jaksaa tehä jaksaa varmasti kunnolla pelatakkin. Ainahan kaikki turhat grieffaajat ja muut perseilijät voi bannia.


 • Ylläpitäjä

  Teen joku päivä tässä mainoksia. • Mielestäni olisi myös hyvä, jos Aurinkomaalle tehtäisiin Youtubeen taas oma kanava. Aurinkomaasta ei ole paljonkaan laadukkaita videoita(@Tubaaja ei millään pahalla, mutta olen pettynyt sinuun). 

  Toki videoiden tekeminen on aikaa vievää, mutta hyvillä säännöllisesti ilmestyvillä videoilla saisi takuulla uusien pelaajien huomion. Varsinkin, jos mukaan saisi muutaman Black Plasma Studios tyyllisen animaation.

  Ps: Jos saan hankittua paremman koneen, yritän itsekkin mainitsemani kaltaisen tavaran tuottamista.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.