Mainostamisesta • Olen huomannut että uudet ylläpitäjät eivät ole mainostaneet Aurinkomaata missään. Itse ainakin löysin Aurinkomaan juurikin Mineskenessä olleen mainoksen avulla, ja uskoisin että jos ylläpito taas alkaa mainostamaan saisi Aurinkomaa uusia pelaajia sitä kautta.

  Lisäksi toivoisin sisäänpääsyhakemusten poistoa uusien pelaajien pääsyn helpottamiseksi. Ne voi aina ottaa uudestaan käyttöön jos ongelmia ilmenee.


 • Ylläpitäjä

  Ennen oli mainoksia googlessa, muropaketissa foorumeilla, pelit lehden foorumeilla, sitten oli erilaisissa minecraft palvelin listoilla (http://minecraft-mp.com/countr...) tuolla. Ne mainokset lähti pois sillon kun palvelin vaihtoi omistajaa ensimmäisen kerran. Ehkä se vielä jonain päivänä korjaantuukin • Tehäämpä kysely kuinka moni tänne on mainosten kautta löytänyt https://strawpoll.com/hbkabs1d ja jos mainostaa aikoo niin tämä sivu tulee ensimmäisena vastaan hakusanalla "suomalaisia minecraft servereitä", jos en ihan väärin muista niin itsekkin tuota kautta tänne päädyin. (Jaa Miki kerkeskin jo)

  Munkin puolesta vois sisäänpääsyhakemukset ottaa pois, kun ei niihin kukaan kunnolla panosta ja sisälle pääsee melkein millasella hakemuksella vaan, vastapainoksi vois olla enemmän aloitustehtäviä niin että kuka ne jaksaa tehä jaksaa varmasti kunnolla pelatakkin. Ainahan kaikki turhat grieffaajat ja muut perseilijät voi bannia.


 • Ylläpitäjä

  Teen joku päivä tässä mainoksia. • Mielestäni olisi myös hyvä, jos Aurinkomaalle tehtäisiin Youtubeen taas oma kanava. Aurinkomaasta ei ole paljonkaan laadukkaita videoita(@Tubaaja ei millään pahalla, mutta olen pettynyt sinuun). 

  Toki videoiden tekeminen on aikaa vievää, mutta hyvillä säännöllisesti ilmestyvillä videoilla saisi takuulla uusien pelaajien huomion. Varsinkin, jos mukaan saisi muutaman Black Plasma Studios tyyllisen animaation.

  Ps: Jos saan hankittua paremman koneen, yritän itsekkin mainitsemani kaltaisen tavaran tuottamista. • Joo näitä mainoksia vois niinku tehdä, et ihmiset löytää aurinkomaan.

  Ilmeisesti joku mainos tehtiin jonnekin serverilistaan, mut hei, kuka oikeesti etsii servereitä jostain semmosesta. Mainoksia pitäis laittaa vähän kaikkialle, esim minescene.


 • Ylläpitäjä

  Siellähän on mainos? vai tarkotatko sellasen erillisen aiheen? • Youtube-kanava voisi olla hyödyllinen. Videoiden tekeminen onnistuu kyllä minultakin, mutta esimerkiksi tällainen Aurinkomaan esittelyvideo on aika työläs. Toki siihenkin on vaihtoehtoja, kuten:

  a] video, jossa vuoropuhelua ja näyttelijät esiintyvät

  b] video, jossa näyttelijät esiintyvät ilman vuoropuhelua (kuten alkuperäisessä)

  c] video, jonka aikana kerrotaan mikä Aurinkomaa on ja mahdollisesti esitellään muutamia ominaisuuksia (ei tarinaa tms.)


  Kun aloitusvideo on tehty, kanavalle voisi tämän jälkeen tuottaa muuta sisältöä, kuten:

  1. Opas Aurinkomaassa aloittavalle pelaajalle (käydään läpi keskeisimmät lait, säännöt, ja kuinka pääsee alkuun, hankkii työn jne.) Videon voisivat jotkut katsoakin ja sisäistää asioita paremmin kuin taktiikalla "Lue nämä viisi pakollista wikiartikkelia."

  2. Tiettyjen ominaisuuksien esittelyä (esim. kuinka saha tai sepän paja toimii?)

  3. Lääniesittelyjä "Minkä läänin valitsen?"

  4. Tiedotteita ajankohtaisista tapahtumista ja mahdollisista muutoksista serverillä/foorumeilla

  5. Oppaita syventävistä aiheista (esim. kuinka lisätä wikiin uusi tavara tms.)


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.